Reklama

La La Land – filmová premiéra roka na FilmBox Premium HD

Platený filmový kanál FilmBox Premium HD odvysiela v októbri v slovenskej televíznej premiére oceňovaný filmový muzikál La La Land. Vo filmovom muzikáli La La Land, ktorý bol nakrútený pod režisérskou taktovkou Damiena Chazelleho, žiari charizmatické herecké duo v podaní Ryana Goslinga a Emmy Stone spolu s Johnom Legendom či J.K. Simmonsom vo vedľajších úlohách.
Pokračovanie nižšie:


Romantická hudobná komédia sleduje osudy jazzového muzikanta Sebastiana (Gosling) a začínajúcej herečky Mie (Stone), ktorí majú na seba v rozľahlom Los Angeles až podozrivé šťastie a po niekoľkých úvodných stretnutiach sa do seba zamilujú. Herecké obsadenie aj zápletka naznačujú, prečo sa film stal takým hitom. To napokon môžete posúdiť sami – stačí si 21. októbra o 21:00 zapnúť FilmBox Premium HD.

La La Land bol umne nakrútený tak, aby sa divák cítil rovnako, ako pri sledovaní starých klasických filmov, súčasne však predstavuje moderný filmový počin, zasadený do súčasnej doby. Na rozdiel od všetkých ostatných aktuálnych snímok prináša skutočne jedinečný filmový zážitok, čo potvrdilo aj množstvo ocenení, ktoré La La Land od svojej premiéry v kinách získal – medzi nimi napr. šesť Oskarov a sedem Zlatých glóbusov vrátane ceny pre najlepšieho režiséra, najlepšiu skladbu a najlepší film v kategórii muzikál alebo komédia.

Mohlo by vás ešte zaujímať