Reklama

Na obrazovky TV Markíza sa vracia zábavná šou 2 na 1

Na obrazovky komerčnej TV Markíza sa vracia zábavná relácia 2 na 1, v ktorej si dvaja moderátori – Adela Vinczeová a Dano Dangl – „podajú“ vždy jedného zaujímavého hosťa. Ten bude musieť absolvovať sériu rôznych úloh, skúšok alebo výziev, ktoré ho dostanú do neštandardných a nie celkom komfortných situácií.

Prvým hosťom moderátorov Adely Vinzeovej a Dana Dangla bude už v stredu 13. marca 2019 najväčšia slovenská futbalová hviezda Marek Hamšík.
Pokračovanie nižšie:


V tejto šou chceme predstaviť ľudí v polohách, ako ich bežne nepoznáte. Ako hostí máme pripravených ľudí z rôznych branží, ľudí, ktorých by sme si podľa mňa a Adely mali vážiť. Ale treba povedať, že osobností, ktorí si zo seba dokážu vystreliť, nie je až tak veľa,“ hovorí Dano
Dangl.

V pilotnej epizóde minulý rok zahviezdila naša úspešná tenistka Dominika Cibulková, na ktorú čakala napríklad aj skrytá kamera, o ktorej vôbec netušila. Diváci vysokou sledovanosťou a nadšenými odozvami na sociálnych sieťach ocenili množstvo vtipných momentov a reakcií, ktoré vznikli pod vplyvom nečakaných udalostí.

Už od marca tohto roku sa diváci môžu tešiť na pokračovanie tejto šou. Prvým hosťom bude známy futbalista Marek Hamšík. Tentokrát ho však neuvidíme vo futbalovom drese, ani na trávniku. Marek, známy aj svojim typickým účesom, si v rámci úloh, ktoré bude musieť absolvovať, vyskúša celkom nové vlasové stylingy, ale uvidíme ho aj ako herca v netradičnej reklame. Od jeho manželky, rodičov a známych sa diváci dozvedia z Marekovho súkromia veci, o ktorých doteraz pravdepodobne vôbec netušili. Mareka neminie ani skrytá kamera a ďalšie úlohy, ktoré si preňho dvojica zabávačov prichystala. Marek im nezostane nič dlžný a na záver sa dočkáme aj jeho „odplaty“ pre moderátorskú dvojicu. Ako to celé dopadne, môžete sledovať už v stredu 13. marca o 20:30 na obrazovkách televízie Markíza, respektíve Markíza International. Repríza relácia bude v nedeľu 17. marca od 11:00.

Aktuálny program, nielen TV Markíza, môžete nájsť už tradične v našom TV Programe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Radšej keby sa vrátilo na anténu voľné vysielanie Markíza, Doma a Dajto v DVB-T

    1. Len to ne inak by nemali taký skvelí program skôr JOJ by sam ala zakódovať takto idú nae peniaze von oknom

    2. To záleží na každom jednom z nás. Ak by im klesla sledovanosť po odchode z terestriálu, do roka by boli späť. Lenže čo spravili ľudia? Prešli z antén na satelit či IPTV a pekne im ešte aj za sledovanie reklám platia.

    3. Markíza má „skvelí program“? Ale no tak, ešte nie je 1. apríl! 🙂

    4. Ale je to tak
      Jojka keby sa dneska zrušila ani by mi nechýbala je to NEPOZERATEĽNÁ TV

    5. @Juraj: jasné, že Jojka má program o ničom (s výnimkou niektorých filmov cez víkend), ale to má podľa teba znamenať, že program Mrdkízy je dobrý? Teda vlastne, povedané tvojou rečou, skvelí? 😀 Trochu logiky, pls!

Komentáre už nie sú povolené.