Reklama

FilmBox predstavuje svoju novú jarnú štruktúru

Globálna mediálna spoločnosť FilmBox International predstavuje hlavné ťaháky svojej programovej ponuky pre tohtoročnú jar. Divákov čaká rozšírená ponuka akčných blockbusterov s najväčšími hollywoodskymi hviezdami, rovnako ako obľúbené komédie a ďalšie filmové hity z hollywoodskej i európskej produkcie.
Pokračovanie nižšie:


Aprílové sobotňajšie noci môžu diváci tráviť so svojimi obľúbenými akčnými hviezdami ako sú Jason Statham v thrilleri BLESK, Steven Seagal v DIAMANTOVÍ PSI alebo Jean-Claude Van Dame v TEROR VO VLAKU. Jarná programová ponuka obsahuje tiež tituly pre celú rodinu ako napríklad francúzsku komédiu ASTERIX A OBELIX V SLUŽBÁCH JEJ VELIČENSTVA (Catherine Deneuve, Gérard Depardieu) alebo teenagerský hit TWILIGHT SÁGA: ZATMENIE. Aj diváci FilmBox, ktorých zaujíma nezávislá tvorba, si v apríli rozhodne prídu na svoje. Čaká ich celý zástup výnimočných filmov ako napríklad komédia HAPPY-GO-LUCKY podľa scenára a réžie Mikea Leigha, ktorá získala Zlatý Glóbus za hlavnú ženskú úlohu a bola nominovaná na Oscara.

V stovkách ďalších filmových titulov, ktoré sa vysielajú každý mesiac na FilmBox, sa objaví takmer kompletná hollywoodska prvá liga, medzi mnohými inými napríklad Brad Pitt, Helen Mirren, Bruce Willis, Scarlett Johansen, Antonio Banderas, Monica Bellucci, Pierce Brosnan, Collin Farrell, Audrey Tatou, Clint Eastwood, Hillary Swank, Dustin Hoffman, Ann Hatheway, Emma Thompson alebo Mads Mikkelsen.

Z ponuky kanála FilmBox si vyberie každý člen rodiny, nájdete tu mix titulov všetkých žánrov, od komédií cez drámy a akčné filmy, až po thrillery a horory. Kanál vysiela i zaujímavé seriály ako napríklad medzinárodne ocenená švédska kriminálna séria MODUS SMRTI. Diely prvej série majú premiéru na FilmBox každú sobotnú noc.

Kanál FilmBox odvysiela aj prvú epizódu seriálu MLADÝ PÁPEŽ, vysoko provokatívneho a vizuálne mimoriadne atraktívneho projektu s Jude Lawom v úlohe prvého amerického pápeža (28. apríla o 21:00 hod). Všetky nasledujúce epizódy bude možné sledovať na stanici FilmBox Premium HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať