Reklama

Slovenské premiéry na kanáloch FilmBox

Filmový kanál FilmBox prináša premiéru úspešného seriálu Doktor srdciar – najsledovanejšieho seriálu hlavnej austrálskej komerčnej televízie Nine Network a hitu nemeckej stanice Sky. Prvý diel o hviezdnom a charizmatickom kardiochirurgovi, ktorého kariéra sa náhle rúti do priepasti, môžu slovenskí diváci sledovať v utorok 5. júna od 21.00 hod. Ďalšia televízna premiéra urobí radosť milovníkom drám natočených podľa skutočných udalostí. Ide o víťazný film Hollywood Film Awards 2017 s názvom Silnejší, ktorý pobeží na kanále FilmBox Premium HD v sobotu 9. 6. od 22.50.
Pokračovanie nižšie:


Hlavná postava seriálu Doktor srdciar menom Hugh Knight, je vychádzajúca hviezda kardiochirurgie. Vďaka svojmu výnimočnému talentu verí, že môže žiť mimo pravidiel. V tom ale prichádza pád: za trest musí celý jeden dlhý rok pracovať ako praktický lekár. Vracia sa tak do svojho rodného mesta Whyhope. Jeho spomienky na miesto, kde vyrastal, sa ale stretnú s realitou. Ako sa vysporiada s nedostatočnými zdrojmi, ktoré má k dispozícii malá miestna nemocnica? Obnovia sa vzťahy s rodinou, ktorá sa Hughovi za tie roky odcudzila? Zapadne zase medzi svojich starých priateľov? Spriatelí sa s bláznivými kolegami?

To sú otázky, ktoré stoja na začiatku obľúbeného austrálskeho seriálu Doktor srdciar (z anglického originálu Doctor Doctor), v ktorom brilantne stvárnil hlavnú úlohu Rodger Corser. V ďalších úlohách žiari Nicole da Silva, Ryan Johnson, Hayley McElhinney, Tina Bursill alebo Steve Bisley. Po úspechu prvej série tvorcovia natočili aj druhú sériu a za netrpezlivého čakania fanúšikov práve pripravujú novú, tretiu sériu.

V druhej novinke si v sobotu 9. júna na kanále FilmBox Premium HD môžete pripomenúť dramatické udalosti z jari 2013, kedy na bostonskom maratóne došlo k teroristickému útoku. Film Silnejší sleduje Jeffa Baumana, hrá ho Jake Gyllenhaal, ktorého fatálne zranila bomba ukrytá v cieli pretekov. 27 ročný Jeff sa snaží vyrovnať s tým, že prišiel o obe nohy, a súčasne sa stáva hrdinom pre celé mesto a následne aj celý svet. Príbeh o osudom skúšanom mužovi, jeho rodine, ale hlavne o vôli a nádeji môžete na FilmBox Premium HD sledovať v slovenskej televíznej premiére od 22.50.

Aktuálny TV program, nielen kanálov z rodiny FilmBox, nájdete v sekcii TV Program.

Mohlo by vás ešte zaujímať