Reklama

Talianska futbalová Serie A končí na športových programoch Nova Sport a Premier Sport

Talianska najvyššia futbalová súťaž Serie A končí na platených športových programoch Nova Sport a Premier Sport. Od novej sezóny 2024/2025 ju budú môcť sledovať slovenskí a českí diváci ďalej na športových programoch spoločnosti spoločnosti AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE). Vysielateľ, ktorý prevádzkuje športové stanice Sport 1 a Sport 2 získal vysielacie práva nielen na Serie A, ale aj taliansky pohár Coppa Italia a Supercoppa Italiana.
Pokračovanie nižšie:

Futbaloví fanúšikovia uvidia na Sport 1 a Sport 2 viac ako 400 zápasov vrcholného talianskeho futbalu počas každej sezóny. Od prvého kola Serie A až do rozhodujúcich fáz jarného boja o titul, cez všetky dôležité momenty slávneho talianskeho pohára Coppa Italia, až po súboj najlepších v talianskom superpohári.

Po Európskej konferenčnej lige, Lige národov UEFA či európskej kvalifikácii rozširujú športové programy Sport 1 a Sport 2 vysielanie o ďalšiu zaujímavú futbalovú súťaž.

Talianska liga sa dlhodobo drží na popredných pozíciách rebríčka UEFA a tímy ako sú AC Miláno, Inter Miláno, Juventus, AS Rím, Neapol, Lazio či Fiorentina pravidelne bojujú vo vrcholných fázach európskych pohárov. Milánske veľkokluby získali dohromady desať triumfov v slávnej Lige majstrov, AS Rím je víťazom Konferenčnej ligy z roku 2022, a Juventus je s 36 titulmi rekordérom Serie A. V lige hrajú aj slovenskí hráči. Stanislav Lobotka patrí medzi hviezdy Neapola, reprezentanti Duda a Suslov obliekajú dres Hellasu Verona, Norbert Gyömbér je oporou Salernitany a mladý obranca Adam Obert sa presadzuje v defenzíve Cagliari.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Tak minimálne do roku 2025/26 ju bude vysielať Nova. Potom sa uvidí… radšej by som však bol, ak by ju mal potom Canal+, má viacej priestoru na vysielanie ako Sport TV

  1. @Imper: V prípade Serie A prichádza do úvahy aj sublicencia pre Canal+ podobne ako pri WTA. Teoreticky vedia niektoré zápasy dať aj do AMC Mikro…

  2. Otázne je či toto budú dávať zdarma alebo to bude platené ako napríklad Canal+.
    Ale mohli by dať 4 kanály Lebo všetko na dvoch sa vysielať nedá.
    Sport 3 kedysi si bol len Potom ho zrušili.

Komentáre už nie sú povolené.