Reklama

Počas MS v hokeji bude možné pozerať všetky zápasy cez anténu zadarmo

Towercom s spolupráci s JOJ Group pripravil pre všetkých divákov, ktorí majú možnosť prijímať programy prostredníctvom antény, bezplatné vysielanie športovej stanice JOJ Šport vo vysokom rozlíšení (HD). Vďaka tomu budú môcť sledovať hokejoví fanúšikovia cez anténu všetky zápasy zadarmo.

Pokračovanie nižšie:

Vďaka iniciatíve a spolupráci s JOJ Group bude počas trvania MS v ľadovom hokeji, od 10. do 26. mája, sprístupnený športový kanál JOJ Šport (šírený v terestriálnej platforme Plustelka) do voľného vysielania (FTA, z ang. Free-To-Air) ako súčasť našej tradičnej ponuky programov vo voľnom vysielaní. Diváci budú mať možnosť vychutnať si kvalitný športový zážitok vo vysokom rozlíšení.“ potvrdil Milan Herman, produktový manažér služieb retransmisie.

,,Po prvýkrát v histórii televízneho vysielania Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji odvysielajú stanice JOJ Group všetkých 64 zápasov. Je to unikátny televízny event, ktorým, ako veríme, potešíme všetkých hokejových fanúšikov a milovníkov tohto športu. Obrovské množstvo zápasov sme rozdelili medzi tri televízne stanice: na JOJke uvidia diváci všetky zápasy slovenského národného tímu, na stanici JOJ Plus odvysielame vybrané zápasy pražskej skupiny a na JOJ Športe všetky zápasy, ktoré sa budú hrať v Ostrave a vybrané z Prahy. Semifinále, zápas o bronz a finále hokejového šampionátu odvysielame na staniciach JOJ a JOJ Šport. Sme teda veľmi potešení, že diváci, ktorí prijímajú televízny signál terestriálne, nebudú ukrátení o podstatnú časť hokejových majstrovstiev a budú si môcť vychutnať všetky hokejové zápasy v špičkovej kvalite.“ doplnil Roman Neuschl, riaditeľ JOJ Šport.

Kanál JOJ Šport HD je bežne šírený v 1. celoplošnom multiplexe, ktorý využíva štandard DVB-T2. Okrem toho program vysiela už v novšom kodeku H.265/HEVC. Pre príjem je tak potrebné zariadenie s podporou týchto štandardov. Diváci, ktorí nemajú zariadenie s podporou kodeku HEVC budú mať na pozícii iba čiernu obrazovku so zvukom.

TIP: Prenosy z MS v hokeji 2024 zadarmo v DVB-T aj cez internet

Okrem JOJ Šport budú prenosy z MS v hokeji dostupné aj na programoch TV JOJ a Plus. Obe stanice sú šírené nekódovane v SD kvalite (SD/MPEG-2) prostredníctvom DVB-T vysielačov 2. celoplošného multiplexu. TV JOJ HD je súčasťou 4. multiplexu. Bežne je však program kódovaný a prístup k nemu majú iba predplatitelia platformy Plustelka.

Kompletný zoznam DVB-T, DVB-T2 a DAB+ vysielačov aj s ich presnou polohou na mape, môžete nájsť v sekcii Vysielače. Nechýba tam ani zoznam šírených programov s detailnými technickými parametrami. Vysielače sa zobrazia po kliknutí na vybraný multiplex.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Aplikácia v Android TV – TV zdarma a net = ČT Sport. 🙂

    1. Peter – treba použiť VPN a môžeš sledovať aj na Slovensku ČT SPORT napr. cez iVysílání … alebo sa zaregistruj v ANTIK TV CZ a v rámci „vstupného balíka“ zadarmo máš prístup na neobmedzenú dobu všetky programy ČT, vrátane ČT SPORT-u.

    2. Ku sledovaniu Ct sport HD cez aplikaciu Zdarma TV nemusim pouzit cesku VPN na Slovensku, avsak cez iVysilani na Ct sport HD a Ct sport plus HD, cesku VPN musim aktivovat mimo uzemia CZ…

    3. Ešte to sem daj 10 x krát a potom zbadáš ako tam dajú geoblokáciu počas MS v hokeji

    4. Racionalnym Users ziadna geoblokacia neublizi, pretoze vedia pouzit spravnu VPN 😀

    5. SledovaniTV a máš po starostiach..žiadne VPNky a pofobné nezmysly

    6. Co to meles? O tv stanicu Ct sport HD ma zaujem hlavne sportovy fanusik. Platit 9,-€/ mesiac za 5 sportovych alebo 34,-€/ mesiac za 9 sportovych stanic u OTT SledovaniTV to je predrazeny nezmysel 😀
      Pretoze kto chce obcas zhliadnut Ct sport HD zadarmo, tak predsa nebude plati nenazrate Sledovani TV.
      Nakolko gratis pozrie Ct sport HD cez app Zdarma TV alebo tiez zadarmo cez iVysilani s ceskou VPN na SK.

    7. ja to mám za 10 centov mesačne..stačí trošku šikovnosti namiesto urážok..

  2. Ešte by ma zaujímalo ako potešia rozhlasových poslucháčov ktorí napríklad počúvali zápas počas cestovania…

  3. Na STV bola vysokú úroveň komentovania zápasov, teraz na Jojke to bude hrozné a aj celé prostredie bude amatérske aj celkovo aura okolo toho bude nanič.

    1. ČT Sport to istí tam to bude OK – vrátili sme sa do čias komunizmu kde sme ORF museli chytať všetmožne 🙂 . Treba na SK spraviť poriadne poriadky !!!

    2. Kukni dnes na JOJ PLUS prípravný zápas hokejový po 16:00 hodine, našich s Českom, a zistíš aké bude kvalitné a či nekvalitné komentovanie.

  4. Joj Group zhabala všetky práva na sportove podujatia RTVS .
    Joj sport – Neprofesionálne komentovanie z prízvukom východoslovenským , komentatori a , moderatori to bude jedna katastrofa aj tie zostrihy budu neprofesionálne .
    Joj sport bude lákať na SMS – bude z toho mať peniaze . Ludia neposielajte SMS .
    Ms v hokeji aj minulý rok aj tento rok to sú Ms NATO – tak NAčO pozerať a ešte v terestrickej Plustelke ich tv kanály nie su vysielané vo Full HD _ H. 265HEVC len v káblovkách a na satelite .
    Nemáme tu v SR ani športové rádio,ktore by davalo komentované prenosy v česku existuje skvelé Rádio _ Radiožurnál Sport .

    1. @BCM:

      výhodoslovenským prízvukom – no nehajme sa prekvapkať… možno že to bude komentár f šarištine alebo zemplínčine abo po rusnacky… Možno že to budze komentárovac Ander zos Košicoch (pôvodom z Mihaľovec) s Miki Hricom Hudakom z Margecanoch abo Ruslana zo Švidnika t.č. Velká Záhoráčka… uvidzime… nehame še prekvapic.

      P.S.: Škoda, že umarla Johana Ovšena i ona mohla hutoric zapasy.

    2. @ BCM 26.04.2024 o 16:15 .

      A blavácký přízvuk Ti už nevadí??? Si ten samý jak třeba hlavně Pražáci co mluví v otřesné hatlanině a myslí si o sobě jak mluví v 100% češtině což je totální utopie a češtinou to opravdu nemá lautr nic společného.

  5. Súhlasím.
    Jojka by asi do FM éteru nešla po vzore ProTV z Rumunska tam tuším majú aj svoje rádio.
    Aj NRK má športové rádio.
    U nás by tiež niečo podobné mohlo vzniknúť.FM verzia Joj Športu.
    Rádio Slovensko bolo super.Ked dávali našich aj rádiu.

    1. Našu repre na MS v hokeji nebude vysielať v rádiu RTVS?

    2. https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/aktualne-rubriky/ms-v-hokeji-2024/358975/hokej-radio-slovensko-zije-hokejom

    3. Tento rok dava Radio Slovensko priamu reportaz z hokeja maju prava pre rozhlas. Vypni si zvuk JOJ Sport a zapni si Radio Slovensko

    4. @Peter

      Ja budem okukovať v SECAM D/K na Rossija 1 a zvuk budem maď zo severnej Korey a kdyby to šecko vypadlo tag prepnem na Kchynu… mám 300-vku lavór

  6. Asi ťažko keď práva má Jojka a tá rozhlasovú stanicu nemá.

    1. Ale to su televizne, pripadne internetove prava, nie rozhlasove. Si si isty, ze to Slovensky rozhlas nebude vysielat?

    2. black Presne tak čo sa týka práv. To isté predsa platí aj v našej najvyššej hokejovej lige.

  7. Aktuálne prípravný zápas SVK-CZE beží na Joj Plus a na Joj Šport. Stream na Joj Play zaostáva 20 sekúnd oproti streamu v appke Skylink live tv čo je dosť, keďže stream v appke Skylink live tv zaostáva za prenosom cez sat takisto 20 sekúnd. Takže rozdiel Joj Play verzus satelit = 40 sekúnd! Lepšie to bolo, keď to mala RTVS, keďže stream cez net RTVS zaostáva tiež nejakých 20 sekúnd oproti satelitu. A samozrejme, kto nemal možnosť sledovať prenos, mohol si zapnúť rádio.

  8. JOJ HD + JOJ PLUS HD free in DVB-T / T2:

    A ešte im treba napísať, aby od 10. do 26. mája odkódovali cez anténu aj JOJ HD a vytvorili v DVB-T alebo DVB-T2 dočasnú pozíciu JOJ PLUS HD, aby všetci diváci mohli cez anténu sledovať komplet všetky zápasy zdarma v HD kvalite vo vysokom rozlíšení obrazu na všetkých 3 staniciach JOJ HD + JOJ PLUS HD + JOJ ŠPORT HD.

    1. Ďeťušiky píšte, telegrafujte, faxujte, bliakajte, zahlcujte servery, aby na salaši odkókodovali J@J HD ! ! !

  9. Skôr mňa zaujíma, či odkódujú v DVB-T2 aj program JOJ HD, nakoľko na JOJke pôjdu hlavné zápasy.

  10. Mohli by odkódovať aj JOJ HD v rovnakom čase…

    1. No to si píš že to odkodujú keť tam ja nam píšem im do košiara a urobím taký cirkus, že sä nem spametajú, lebo aj na RedTVS išlo voľňe v HD, tak keť teras na salaši vyfúkúpili práva neh šecko odkódujú pre šeckých anebo neh to okamžyťe dajú speť dó RedTVS ! ! !

    2. Jano L. z Presova /aktualne Miki Mouse/ viem ze v tvojom veku v noci spat je problem a vypisovat po sat forach nezmysly je tvojou zalubou. Avsak to, ze vypisujes nezmysly po roznych instituciach uz hranici s diagnozou. Moc zivota uz pred sebou nemas, tak ho nemusis prebdiet pred PC a tes sa zo zivota v prirode, pri mori a vobec zmen sposob zivota ak ta nezaujima tvoj zdravotny stav. Pretoze moci pani JOJ neovladaju len svoju TV Group ale maju vplyv aj na zdravie jednotlivca. Takze skus v noci kludne spavat 😀

  11. Dobrý deň Peter, chcem sa spýtať čo je VPN? A ako sa zaregistrovať do Antik TV CZ ,keď musím uviesť bydlisko a krajinu Českej republiky, registrovať sa v ANTIK TV SK nemá zrejme zmysel, keďže na Slovensku je program ČT SPORT vypnutý. Ako nato?
    Ďakujem za odpoveď.

  12. Dobrý deň Karol, chcem sa spýtať čo je VPN? A ako sa zaregistrovať do Antik TV CZ ,keď musím uviesť bydlisko a krajinu Českej republiky, registrovať sa v ANTIK TV SK nemá zrejme zmysel, keďže na Slovensku je program ČT SPORT vypnutý. Ako nato?
    Ďakujem za odpoveď.

    1. Zadaj hocijakú českú adresu, nájdi si nejakú na internete. Mobil môžeš použiť aj slovenský na overenie. To je celé.

    2. Ak budeš chcieť sledovať na TV, tak do telky si musíš stiahnuť a nainštalovať aplikáciu Antik TV 1.0 a nie Antik TV 2.0 !!!

    3. @ Blanka .

      Ty tobě ide jenom o tu Českú televizu a hlavně o tu ČT Sport? Možeš aj zkusit aplikaci TV ZDARMA kde je komplet ČT ale nedávno tam vyřadili Rakušáky s ORF Eins a ORF Zwei a aj Jednotku HD s Dvojka HD RTVS a už tam je od RTVS jen ta :24 / RTVS.

  13. @ Imro 27.04.2024 o 15:49 :

    A pro koho je vobec ta aplikace Antik TV 2.0 ?

    Pro Slovensko a nebo pro Českou republiku? V tom už sa ani sviňa nevyzná a na Moravě ta Antik TV 2.0 nefunguje a u té Antik TV 1 všecko píše v češtině a je tam problém když sa něco vyhledává a přepisuje to ze slovenštiny do češtiny a ručně sa to zase nepřepíše do slovenštiny. Chat Antik už dávno zrušil a na té infolince neví operátoři lautr nic.

  14. Kceme ces antenó vôľne zadarmo šecky ice zápasy v UHD v 16K ! ! !

    1. Zdenek si neprekukol Jana z Presova? Primitivne tu exhibuje ako Mysiak madar, inokedy ako zahorak, stredoslovak….Jednoducho nema co zmysluplne robit, tak obcas exibuje technickymi nezmyslami ako zlodej multinick. Svoj zivotny neuspech si aktualne teraz Mysiak takto kompenzuje po roznych sat forach 😀

  15. Dnes som na chvíľu zapol joj kde dávali hokej s čechmi a komentátorov som nerozumel (niečo rýchlo rozprával ako keby zlial všetko do jedneho a vážne mu nebolo rozumieť) tak som to vypol. Asi prejdem na ČT šport.

    1. Ag kceš okukovať musíž zatelegrafovať na salaš do J@J-ky a do Terénkozy (Kamzík).

    2. Tak ako ja to riešiť nemusím, mám ANTIK SAT aj Magio IPTV xl, ale keď už takto veľkoryso chcú rozdávať JOJ šport, počas MS v hokeji, nech dajú rovnako aj JOJ HD, kde budú zápasy našej reprezentácie, viacerí donedávna mali len dvb-t čo im stačilo a mali RTVS šport v HD…

  16. Také ms ma už moc nebavia komentátori slabota, free je ok dáke zápasy pozriem ak budem doma, ale radšej pozriem ligu majstrov tiež free na maďarskej M4

  17. Slabota? Slabe slovo…Teraz na MS kategorie U18 komentatori ochotne vychvaluju protekcne decka a vobec ich netrapi preco prehrali s USA 9:0 alebo dnes s Finmi 4:0…Repre U18 zatial na MS vsetky styri zapasy prehrala ale komentatori budu neprofesinalne a amatersky nariadene vychvalovat reprezentacne protekcne deticky prominentov ako dobre hrali…Smiesne a neprofesionalne amaterske vykony zaplatenych komentatorov na MS U18 sa obhajit nedaju! Keby radsej komentatori POVEDALI PRAVDU ako to v mladeznickych repre funguje. Ti hraci co nato vykonostne maju sedia doma a ma MS vo Finsku za Slovensko hraju protekcne deticky prominentov. Slovensku na MS v kategorii U18 mozu aspon ziskat „famozny“ zostup zo skupiny A 😀

    1. Tak vidis, zle pisem 😀 Pretoze protekcne SK deti U18 nakoniec postupili. Ak zazrakom vyhraju nad susednou repre CZ U18, tak budu vychvaleni asi pravom do neba aj ked prve tri zapasy MS vo Finsku hrali pod priemer zle a hanebne prehrali. Nakoniec sposob vyberu hracov do repre CZ U18 sa vobec neodlisuje od protekcnej metody slovenskej … Normalne som zvedavy, ktore decka zbohatlikov a prominetov SK vs. CZ budu hrat o medaliy z MS U18 2024.

  18. Ze poserem slovensko este pouzívá mpeg2 naco predávajú Tu 4K televízori

Komentáre už nie sú povolené.