Reklama

Streamovacia služba Max odštartuje o mesiac, známe sú už aj ceny predplatného

Spoločnosť Warner Bros. Discovery zverejnila podrobnosti o predplatnom svojej novej streamovacej služby Max, ktorá odštartuje oficiálne 21. mája v strednej a východnej Európe, severských krajinách a na Pyrenejskom polostrove. Spustenie vo Francúzsku, Belgicku, Holandsku a Poľsku bude nasledovať.

Pokračovanie nižšie:

Streamovacia služba Max spojí doterajšie HBO Max, Discovery+ a Eurosport vo vylepšenej aplikácii s rozšírenou personalizáciou, ktorá ponúkne nové funkcie, žánre a príbehy z produkcie Warner Bros, DC, HBO Originals, Max Originals, Discovery, TLC, Cartoon Network, Eurosport a ďalších, pričom množstvo obsahu, ktoré je v súčasnosti dostupné na HBO Max, sa viac ako zdvojnásobí.

Max ponúkne pri štarte dva základné plány predplatného: Štandard a Premium. Ku všetkým základným plánom bude možné si dokúpiť navyše doplnkový balík Šport.

Balík Štandard bude k dispozícii za 7,99 € mesačne. Predplatitelia môžu sledovať obsah na dvoch zariadeniach súčasne, a to vo Full HD rozlíšení. Toto predplatné im umožňuje stiahnuť si až 30 položiek na sledovanie offline ( platia obmedzenia).

Vyšší Prémiový balík bude dostupný za 9,99 € mesačne. Používateľom ponúkne možnosť sledovania obsahu až na štyroch zariadeniach súčasne, a to v rozlíšení Full HD alebo 4K a so zvukom Dolby Atmos (podľa dostupnosti). Táto možnosť zahŕňa až 100 stiahnutí dostupného obsahu na sledovanie offline (platia obmedzenia).

Športový doplnkový balík Šport prinesie fanúšikom za 3 € mesačne prenosy z významných športových podujatí vrátane všetkých tenisových grandslamov (Australian Open, French Open, Wimbledon a US Open) a troch cyklistických Grand Tours (Giro d‘Italia, La Vuelta a España a Tour de France, ako aj Tour de France Femmes). Diváci si budú môcť vychutnať aj automobilové preteky 24 hodín Le Mans a všetky významné podujatia Svetového pohára v zimných športoch. Chýbať nebude ani vysielanie lineárnych staníc Eurosport 1 a Eurosport 2. Používatelia budú môcť sledovať športový obsah na dvoch zariadeniach naraz a to bez ohľadu na verziu základného predplatného. Vysielacie práva sa v jednotlivých krajinách môžu líšiť.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A čo lineárne stanice HBO 1, 2, 3 ?? Tie zaniknú ?? Alebo bude MAX 1, 2, 3 ??

    1. @ Autista :

      HBOčka jsou brak ale ty Cinemaxy v žádném případě zrovna tak jako stanice od Film Europe nejsou žádný brak!

    2. Ked som mal paket Film od Antiksatu zaplateny 2-3 mesiace pisal som nieco podne ako Ty Zdenek…Lenze po 12 mesacnej skusenosti mam zato, ze Cinemaxy mi zacali liezt hodne na nervy. Stale sa opakujuce filmy z ktorych si nebolo co vybrat. Pretoze aj ked je v CINEMAX portfoliu niekolko naozaj dobrych filmov, tak opakovanie ich vidiet ma nebavi. Takze v takomto kontexte a mozno aj nepravom som nazval CINEMAXY brakom…Mozno si paket FILM znova zaplatim ak pribudne niekolko novych filmov, avsak uz len maximalne na 3 zimne mesiace aby sa mi nanovo nezunoval a nazval CINEMAX znova brakom 😀

  2. Prave mi konci paket FILM od Antiksatu ktory som predplatil dopredu na 12 mesiacov minuly rok za cenu 4,70€/ mesiac…Videl som tam v priebehu roka snad 4 filmy a stacilo. Pre mna bola aj tak najvacsia komedia mat ku sat baliku FILM internetovy HBO Max gratis na ktorom som videl za cely rok asi 2 filmy. Komedia spocivala v tom, ze iba samotny HBO Max stal 6,-€/ mesiac. Avsak pri objednani sat balika FILM Antiksat / HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, Cinemax HD, Cinemax2 HD/ v cene 4,70€/ mesiac, bol HBO Max za 0,-€/ mesiac. Aj keby takato akciova komedia neskoncila, tak by som to dalej neplatil. Pretoze najvacsia zabava je za takyto predrazeny brak pytat od ludi peniaze vobec.

  3. To by zaujímalo aj mňa čo bude s HBO stanicami.
    Ale asi to ešte nechajú.
    Cinemaxy tiež nie sú zlé.
    Len som zvedavý ako to bude u operátorov.Či budú to najďalej ponu

    1. @ Zetor25 :

      Přesně tak ty Cinemaxy sú kvalitní zrovna tak jako ty stanice Film Europe. Aj na Dvojke od RTVS chodily kvalitní filmy většinou s titulkama. Ale po tom co minulý rok krouhli RTVS peníze tak už nebudou mět na nové filmy a budú většinou jen reprízy které vyjdou levněji.

  4. Najďalej ponúkať k balíkom grátis.
    Pardon za preklepy.

    1. HBO stanice asi nezaniknú a max budú ponúkať aj naďalej… ale ten lacnejší variant… možno aj u operátorov pôjde predplatné za HBO hore…

  5. Streamovacie služby to je úplne na nič , to je len na oblbovanie mozgov a zaberá to veľa času , stačí televízor . Je to zbytočné a drahé a keby som si predplatiť službu tak kde poputujú peniaze niekde do USA alebo Taiwan , Bangkok .

    1. Kludne pozeraj len von oknom. Co staci pre ostatnych nechaj na ostatnych. A ked slovenska firma pride s nicim ako kvalitna streamovacia sluzba, tak peniaze poputuju jej. Dovtedy budu putovat k majitelovi.

  6. Mohli by ste napísať, že nemecký Nickelodeon končí ako FTA. Prevezme ho Super RTL…

    1. Prípadne zistiť či sa to týka aj Nickelodeon Austria…

  7. Toto je ale trošku odrb na ľudí, čo si to predplatili na rok ako ja. Je pravda, že mne je to šumák, ale ľudia prídu o 4K a Dolby Atmos, hoci si to riadne zaplatili. Aj oni budú premigrovaní na balík Štandard a zostane im samozrejme len samotné ročné predplatné.

Komentáre už nie sú povolené.