Reklama

Marianna Ďurianová odchádza z Markízy do TV JOJ

Dlhoročná moderátorka Televíznych novín Marianna Ďurianová koncom februára odchádza zo svojho postu v televízii Markíza. Informovala o tom dnes samotná televízia.

Marianna je skvelá moderátorka a novinárka. Markíza bola jej domovskou televíziou viac ako 13 rokov a my všetci si veľmi vážime jej prácu a nadšenie, ktoré do nej vkladala. Prajeme jej veľa šťastia,“ povedal generálny riaditeľ TV Markíza Matthias Settele. Rovnako jej prácu ocenil aj jej nadriadený, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky, Henrich Krejča: „Rešpektujem toto Mariannino rozhodnutie, rád by som jej poďakoval za všetky tie roky práce pre túto televíziu a zaželal jej veľa pracovných úspechov.
Pokračovanie nižšie:

Marianna Ďurianová pracovala v Markíze od roku 2001. Z Markízy tak odchádza po dlhých trinástich rokoch. „Televízia Markíza mi dala fantastickú profesijnú aj ľudskú skúsenosť za čo som veľmi vďačná. Po viac ako trinástich rokoch však nastal čas na zmenu,“ povedala Marianna Ďurianová na margo svojho odchodu.

Krátko po zverejnení informácie o odchode Marianny z Markízy sa pochválila, na sociálnej sieti, konkurenčná TV JOJ, že práve Marianna Ďurianová bude jej nová posila na Kolibe. Zatiaľ však nie je jasné čo bude konkrétne táto dlhoročná a skúsená moderátorka v televízii JOJ moderovať. Televízia zatiaľ len informuje, že „sa stane hviezdou nového projektu TV JOJ“.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.