Reklama

Canal+ Sport získal vysielacie práva na ragby

Canal+ dnes oznámil, že športoví fanúšikovia budú môcť sledovať na športových staniciach Canal+ Sport po anglickej Premier League, ženskom tenisovom okruhu WTA a Premier Padel Tour aj elitný francúzsky ragbyový šampionát Top 14.
Pokračovanie nižšie:

Na obrazovkách hlavného programu Canal+ Sport bude odvysielaných do konca základnej časti vždy najlepší zápas kola, hraný v nedeľu od 21:05. Divákom ponúkne taktiež všetky stretnutia vyraďovacej časti. Chýbať nebude ani spravodajský magazín Top 14, ktorý mapuje kľúčové okamihy posledného odohraného kola.

Najvyššia francúzska ragbyová súťaž sa hrá už od roku 1892. Víťaznú trofej, Brennusov štít, nad hlavu najčastejšie pozdvihlo Toulouse, ktoré je aj tento rok obhajcom titulu. V jeho drese žiaria francúzski reprezentanti Dupont, Ntamack alebo Ramos. V prestížnej lige sa to hemží aj reprezentantmi Anglicka, Walesu alebo Juhoafrickej republiky.

Dlhodobá základná časť sa končí 9. júna a po nej nasleduje trojkolové play-off, zavŕšené v piatok 28. júna veľkým finále dvoch najlepších celkov.

Prvé stretnutie štartuje na programe Canal+ Sport v nedeľu 21. apríla o 21:05 zápasom Union Bordeaux-Bègles proti ASM Clermont. K mikrofónu si sadnú známe mená českej ragbyovej scény, ako sú Martin Kafka a Marek Švíř. Svojimi postrehmi vysielanie obohatí tiež francúzsky novinár žijúci v Česku Guillaume Narguet.

Aktuálny program nielen všetkých staníc Canal+ Sport môžete nájsť už tradične v sekcii TV program.

Hlavný športový program Canal+ Sport je dostupný nielen v platformách Skylink, Skylink Live TV či Skylink TV pre Orange, ale aj v službách Magio TV, DIGI TV a DIGI Go.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Radšej viac konferenčných prenosov Premier league a menej filmov na Canal+ Sport. Filmových kanálov je požehnane.

Pridaj komentár

Upozornenie: Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.