Reklama

Senzi TV začala ponúkať CD tituly vysielaných interpretov

Slovenská televízia Senzi TV, ktorá patrí do skupiny JOJ Group, začala ponúkať vo svojom vysielaní CD tituly práve vysielaných interpretov. Televízia o tom informuje divákov v dolnej časti obrazovky. Diváci si tak môžu objednať CD titul práve hraného interpreta a to prostredníctvom webovej stránky www.senzi.sk.

Kanál Senzi TV vysiela 24 hodín denne, svoje vysielanie spustil oficiálne v nedeľu 1. septembra 2013. Vo vysielaní prináša ľudové, country či repete hity, no nechýbajú ani vlastné relácie ako napr. Hráme na želanie či Ochutené morom. Televízia svoj playlist rozširuje spravidla každý týždeň o nové videoklipy.
Pokračovanie nižšie:

K dnešnému dňu je SENZI dostupná v DVB-T v rámci prvého celoplošného multiplexu (MPEG-4), v káblových rozvodoch a na IPTV platformát. Televíziu už šíri takmer 50 operátorov, medzi nimi napríklad Slovak telekom, UPC BROADBAND Slovakia, Orange Slovensko, Satro, Antik Telecom a mnoho ďalších. SENZI zatiaľ nie je šírená prostredníctvom satelitnej distribúcie, JOJ GROUP však tento typ šírenia plánuje.

SENZI-24102013-946 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.