Reklama

Markíza News nevysiela už niekoľko dní

Internetová spravodajská televízia Markíza News, ktorú prevádzkuje televízia Markíza už niekoľko dní nevysiela, rovnako nie je dostupná ani webová stránka televízie markizanews.sk. Markíza News spustila svoje vysielanie 22. októbra 2012, vo vysielaní sa objavovali nielen aktuálne informácie z domáceho i zahraničného diania, ale aj spravodajské programy z archívu TV Markíza. Vysielanie televízie bolo dostupné približne 18 hodín denne.
Pokračovanie nižšie:

Okrem spravodajských programov bolo možné sledovať prostredníctvom Markíza News aj programy ako Teleráno, Reflex či Sedem s.r.o.. Dôvody prečo internetová televízia prestala vysielať nie sú známe. Vyjadrenie priamo od prevádzkovateľa, spoločnosti MARKÍZA – SLOVAKIA, sa nám zatiaľ nepodarilo získať.

Podobný internetový kanál má aj sesterská TV Nova, ktorá zatiaľ svoj internetový spravodajský kanál Nova news prevádzkuje aj naďalej.

Prostredníctvom internetového streamu, kde vysielala doteraz Markíza News je niekoľko dní dostupná už len statická obrazovka s textom www.markiza.sk a s logom Markíza News.

Markiza News-8102013-1435 1

Mohlo by vás ešte zaujímať