Reklama

Kde bude možné sledovať Majstrovstvá Európy vo futbale – UEFA EURO 2024?

Majstrovstvá Európy vo futbale – UEFA EURO 2024 odštartujú už o necelé dva mesiace. Futbalový turnaj, ktorý každé štyri roky organizuje Európska futbalová únia (UEFA), sa uskutoční tento rok v Nemecku. Turnaj odštartuje v piatok 14. júna a potrvá až do nedele 14. júla 2024, kedy je naplánované finále. Na turnaji nebude chýbať ani slovenská futbalová reprezentácia, ktorá sa na UEFA EURO 2024 prebojovala po tretíkrát za sebou.
Pokračovanie nižšie:

Futbalistov Slovenska čaká na tohtoročnom šampionáte prvý zápas majstrovstiev 17. júna 2024 vo Frankfurte nad Mohanom, kde sa predstavia v súboji proti výberu Belgicka. V základnej časti budú nasledovať ešte zápasy s výbermi Rumunska a Ukrajiny.

Podľa zaužívaného herného systému záverečného turnaja odohrajú najprv tímy zápasy proti všetkým súperom v základnej skupine a dvaja najlepší v každej zo šiestich skupín postúpia do osemfinále, kde ich doplnia štyria najlepší z tretích miest. Nasledovať bude vyraďovací play-off systém, počnúc osemfinále s najlepšími 16 tímami, ďalej štvrťfinále, semifinále a finále.

Prenosy z UEFA EURO 2024 prinesú pre slovenských divákov televízie Markíza a Dajto. Okrem toho budú dostupné tiež v streamovacej službe Voyo, ktorá odvysiela všetky zápasy. Markíza pripravuje pre všetkých futbalových fanúšikov nové zápasové štúdio, kde budú experti z radov bývalých slovenských reprezentantov. Chýbať nebudú ani analýzy či reportáže priamo z dejiska, ako aj ďalšie exkluzívne programy.

Aktuálny prehľad prenosov bude dostupný už tradične v sekcii TV program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Keď to budú komentovať rovnakí okecávači ako niké ligu, tak si zabezpečím čt sport…

  2. Urcite nie, v tretej zasuvke maju odlozenych specialnych komentatorov na EURO, ktorych budu pouzivat kazde 4 roky a po majstrovstvach ich do tej zasuvky znovu vratia.

  3. Ct sport prijima hocikto, hocikde a zadarmo ak chce 😀 To len trafeny Imper tu neustale vypisuje nezmysly. Ani pan boh nevie ci sa Imper niekomu bezvyznamne stazuje alebo nebodaj vychvaluje…

    1. autista… už ten čt sport mám, tak sa ukludni, nech ti žilka nepraskne 😀

    2. Hodne ubohé…Vychvaľovať sa biednym Ct sportom :D:D:D

  4. Tak 11,9 % slovákov, prevažne dôchodcov, slovákov na Euro neuvidia, na terestriále to nepôjde

    1. Veru, Markíza a Dajto cez terestriál v Plustelke sú platené stanice.

    2. Ešte sa skúste pozrieť, či nepôjdu voľne na niektorom nemeckom satelitnom programe cez satelit Astra 19,2°E napr. Eurosport 1 DE, Sport 1 DE, Das Erste (ARD), ZDF, SAT.1, RTL Nitro, …, lebo v minulosti, keď išli Majstrovstvá vo futbale sme v spoločnej anténe dočasne prepínali niektoré programy napr. na SAT.1 a RTL Nitro, ktoré získali práva…

    3. Dobre riesenie prijmu pre camperov, ktori su v case konania ME na juhu Europy pri mori. Na karavane mam 60cm antenu. Ak bude vsak na juhu Europy blbnut prijem orbitalnej pozicie 23,5°E alebo 0,8°W, tak zvolim FTA prijem na istotu z orbitalnej pozicie 19,2°E s tv stanicami ARD, ZDF, RTL…

  5. Odporucam antenu otocit smerom na rakusko, cesko, polsko, ukrajinu alebo madarsko. uz len kvoli komentaru. kto ma satelit ma moznost zadarmo pozerat vacsinu zapasov na ard, zdf a rtl po nemecky (Astra 19.2E)

  6. https://liveonsat.com/international-uefa-euro2024.php
    Tu je zoznam staníc ma to byť aj na ITV a BBC po prípade ARD a ZDF.

  7. Na čo potom máme verejnoprávnu stanicu RTVS Sport, keď ani ME najsledovanejšieho športu nevysiela?

    1. Nam píš na zväz, že prečo to dali okuliarnikovi…

  8. Predpokladám že opäť vzhliadnem v 4K . To sa nedá porovnávať s fullhd obrazom. Neviem či naši vysielatelia nedokážu obraz posunúť na vyššiu úroveň. Tie bitrate by najmenej Jednotka mohla posunúť a to aj napriek tomu že Skylink ponúka najlepšiu kvalitu niektorých programov. Ceny ako hrom ale služby biedne.

    1. UEFA nebude produkovať šampionát v 4K takže ten upscale Ti urobí 4K televízor sám. Prip. si kúp televízor 8K a budeš mať navrch :).

    2. Preco tu vzhliadas gramaticko-technicke nezmysly… Na UHD 4K telku cumim od roku 2018 a vobec to nieje tak ako pises PES 😀 Ak chces naozaj vidiet nezabudnutelne UHD 4K, tak vycestuj v juni 2024 priamo na nemecke fotbalove stadiony.

    3. Už dávno chlapci idú športové prenosy v UHD. žiadny upscale a pod.. a ísť do Nemecka platiť za divadlo, nemám chuť. Ale kto chce čo chce nech si vyberie čo mu vyhovuje.

      A capverman skús poísať čo konkrétne nefunguje, aby som mohol vyvrátiť tvoj argument.

    4. Co to meles PES o 4K? Najprv napis na akom TV pozeras UHD 4K / znacka, uhlopriecka, typ panela, obnovovacia frekvencia…/ Pretoze toto: „Predpokladám že opäť vzhliadnem v 4K . To sa nedá porovnávať s fullhd obrazom.“ je Tvoj holy nezmysel…Porovnaval som obraz Full HD s obrazom UHD 4K na telke 77″ Panasonic TX-77LZ2000E a VOLNYM OKOM rozdiel obrazu 1080p vs. 2160p vidiet nebolo…

  9. Prenosy našich zápasov si môžete už teraz pozrieť na Voyo!

    1. Čo? Kde? Veď tie zápasy sa majú hrať až v júni? Markíza skúša novú IA techniku alebo píšeš nezmysly?

Komentáre už nie sú povolené.