Reklama

Nitrianska CETV dočasne ukončila svoje vysielanie na satelite ASTRA 3B (23,5°E)

Na satelitnom orbite je opäť o jeden slovenský nekódovaný regionálny kanál menej. Satelitnú distribúciu dnes ráno ukončila Nitrianska televízia CETV, ktorá vysielala nekódovane prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23,5°E) a bola tak dostupná nielen zákazníkom satelitných platforiem Skylink a CS Link.
Pokračovanie nižšie:

Dočasne sme ukončili distribúciu cez satelit a zostávame len ako káblová tv, v DVB-T a MMDS,“ povedal pre náš portál SatelitnáTV.sk riaditeľ CETV – Róbert Greguš.

Pripomeňme, že televízia CETV spustila svoje vysielanie na satelite ASTRA 3B (23,5°E) koncom augusta 2011, kedy zároveň ukončila svoje vysielanie na satelite THOR 6 (0,8°W).

CETV je tak aktuálne dostupná len u vybraných káblových a IPTV operátorov, ako aj prostredníctvom lokálneho DVB-T vysielania v Nitre.

CETV vysiela 24 hodín denne. Jej program je radený do šiestich štvorhodinových blokov. V priebehu tohto bloku môžu diváci sledovať aktuálne spravodajstvo z regiónov Nitry, Topoľčian, Trnavy , Trenčína, Piešťan, Pezinku, Dunajskej Stredy, Zlatých Moravciec, Hlohovca, Vrábeľ, Nových Zámkov, Šale, Galanty , Serede, Levíc, Myjavy a Starej Turej. Okrem spravodajstva nechýba vo vysielaní aj šport, počasie, publicistický blok a diskusná relácia na rôzne témy.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Správne má byť …, Šali, … a nie „…, Šaľi, …“.

  2. Prepáčte mi. i ja som uviedol nesprávne vyskloňovaný tvar, má to byť: Šale, ale i: Topoľčian, Vrábeľ, Serede.

  3. Taká nízkoprofilová regionálna telka… Večer tam šlo stále iba veštenie, bleee… :p

  4. Tak a je to tu , bol to posledný mohikán , už funguje iba spolupráca s českou regionalnitelevizi.cz , tam vysielajú aj TV Zemplín , TVSenica, TVMyjava, TV Skalica.

Komentáre už nie sú povolené.