Reklama

Story4 a AXN dočasne nekódovane v maďarskom DVB-T, pripravujú sa zmeny v ponuke

Maďarská terestriálna platforma MinDig TV Extra pripravila opäť pre všetkých divákov, ktorí majú možnosť sledovať programy cez anténu, darček v podobe nekódovaného vysielania. Tentokrát si môžu diváci vychutnať voľné vysielanie programov Story4 a AXN. Operátor u našich južných susedov tak pokračuje v ochutnávke vybraných programov aj v októbri.

Story4 bude k dispozícii nekódovne (FTA) od 1. októbra do 2. novembra 2015. Kanál AXN môžu sledovať diváci zadarmo od 3. do 16. októbra 2015.
Pokračovanie nižšie:


Od 1. novembra 2015 sa mierne upraví programový raster platformy MinDig TV Extra. Z ponuky budú vyradené stanice Minimax, Sport1, Sport2, Hatoscsatorna a History. Náhradou za vyradené programy bude Nickelodeon, Eurosport, Eurosport 2 a SportKlub.

Nová ponuka MinDig TV Extra od 1. novembra 2015

Nekódované programy MinDig TV: M1 HD, M2 HD, Duna HD, M4 Sport HD, Duna World, MinDig TV Plus info, RTL klub, C8, TV 2, Euronews a rozhlasové stanice Kossuth, Petofi, Bartók a Dankó.

Kódované platené programy MinDig TV Extra: Film+, Cool, AXN, FEM, Disney Channel, RTL II, Super TV2, Hír TV, ATV, Spektrum, Sláger TV, DigiSport 1, Discovery Channel, TLC, Viasat History, National Geographic Channel, Viasat3, Comedy Central, RTL+, FOX, Paramount Channel, Viasat6, FilmBox, Story4, M3 Anno, Da Vinci Learning, Nickelodeon, Cartoon Network, TV Paprika, Eurosport, Echo TV, Muzsika TV, Animal Planet, Discovery Science, NatGeo Wild, Viasat Explore, DIGI Sport2, Eurosport2, Fishing & Hunting, SportKlub, Brazzers, Dorcel TV, FilmBox Premium, FilmBox Family, HBO, D1 TV, Ozone Network, Bonum TV a Pax.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Takto ma vyzerat zaujem o divaka. Ked sa niekto chce presadit na trhu musi uputat a takto dlhe uputavky sa naozaj nedaju prehliadnut.V Mindig TV to robia ako vzdy na jednotku.

  2. Presne L14 a nie len to ale aj ponuka a pocet programov je lakavy.My mozme len madarskym a ceskym divakom tisko zavidiet.Towercom,konecne sa uz zobudte!!

  3. Vyradenie Sport1,2 a Minimax je teda fakt velky zaujem o divaka.

Komentáre už nie sú povolené.