Reklama

DVB-T2: Hudobný kanál MTV00s opäť v kóde. V apríli bude vysielať nekódovane filmový a seriálový kanál

V utorok 2. apríla bol opäť zakódovaný hudobný televízny program MT00s, ktorý bol šírený dočasne nekódovane (FTA), v rámci tradičnej ochutnávky, počas celého marca. Vysielanie je tak opäť dostupné už iba predplatiteľom terestriálnej platformy Plustelka. Počas mesiaca apríl pripravila Plustelka spoločne s vysielateľom AMC Networks Inc. pre všetkých divákov, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény, novú ochutnávku. Najbližšie týždne budú tak môcť diváci cez anténu prijímať FTA filmovú a seriálovú stanicu AMC.
Pokračovanie nižšie:

AMC je bežne súčasťou 4. multiplexu, ktorý už vysiela v štandarde DVB-T2. Program je šírený v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Po ukončení ochutnávky bude k dispozícii opäť iba predplatiteľom platformy Plustelka.

Počas apríla ponúkne AMC premiérové časti nových seriálov The Walking Dead: The Ones Who Live a The Walking Dead: Daryl Dixon či novú piatu sezónu Fargo. Vždy aktuálny program nielen stanice AMC môžete nájsť v TV programe.

Kompletný zoznam DVB-T, DVB-T2 a DAB+ vysielačov aj s ich presnou polohou na mape, môžete nájsť v sekcii Vysielače. Nechýba tam ani zoznam šírených programov s detailnými technickými parametrami. Vysielače sa zobrazia po kliknutí na vybraný multiplex.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No my budeme slintať,že sme dostali ochutnať platený filmový kanál a v Česku budú mať vo voľne šírenom DVB T-2 Warner bros….
    U nás skoro všetko platené v Česku voľné prístupné

    1. No jo, no…Protože Čecháček si kvůli své Kč, raději nechá do kolena vrtat 😀

    2. ..ja nechápem, na nete je dostupné VŠETKO-filmy, seriály, dokumenty…, ktoré si môžme pozrieť kedy chceme a aj kde chceme a niekto bude plakať nad nejakou reklamnou tv zadarmo.

    3. ..platený filmový kanál v peknej sd „kvalite“, to je výsmech luďom.

    4. Ano Warner Tv ktory bohužial nevysiela Epg a namiesto štruktury programu dna a inych dni tam ma bludy ako stary datum.Keby ste viac čitali tak sa i niečo nove dozviete.

  2. My sme tupé ovce my si radi zaplatime kde inde je zadarmo

    1. Mám možnosť sledovať Warner ale zatiaľ je ten program o ničom takže fakt tu nemáte za čím plakať.epg nejde ale kto chce si program nájde aj na dva týždne dopredu.vobec sa to nedá porovnávať s amc a pod.a samozrejme nemôže chýbať reklama.

  3. Nula bodov platené kanáli ved sú také platené ze Ani euro neoplatí preto platit také ako senzi ta3 Co je natom kódované ako odpad markóza a také

Komentáre už nie sú povolené.