Reklama

Towercom: Kúpte si novú DVB-T anténu a vrátime vám 10 €

Prevádzkovateľ celoplošných terestriálnych DVB-T multiplexov, spoločnosť Towercom, spustil začiatkom januára netradičnú akciu na podporu DVB-T príjmu. Každému užívateľovi, ktorý si zakúpi do konca februára 2017, u ktoréhokoľvek predajcu na Slovensku, novú anténu pre príjem terestriálnej televízie, vráti z jej ceny 10 €. V praxi to znamená, že ak si divák kúpi napr. anténu za 18 € od Towercomu získa späť 10 €. Za samotnú anténu tak zaplatí nakoniec iba 8 €.
Pokračovanie nižšie:


Postup pre získanie dotácie je jednoduchý, stačí si u akéhokoľvek predajcu televíznej a anténnej techniky zakúpiť novú izbovú alebo exteriérovú anténu, zaregistrovať sa cez formulár na web stránke Volnej telky, nahrať scan alebo fotku pokladničného dokladu a do 30 dní po registrácii vám bude peňažný obnos vo výške 10 € zaslaný na bankový účet, ktorý uvediete pri registrácii.

Do akcie je možné sa zapojiť aj opakovane a bez obmedzenia, nie však už s tým istým pokladničným dokladom alebo faktúrou. Podľa podmienok akcie je možné požadovať dotáciu na každú kúpenú DVB-T anténu v hodnote nad 4 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dnes popoludní som skúšal vyplniť registračný formulár, pri pokuse o odoslanie automat uviedol: nesprávny formát dátumu, pri dátume kúpy a dátume narodenia, viac pokusov, pomôcka žiadna, na otázku na webe zatiaľ neodpovedali, žiadna sláva…

  2. Mal som podobný problém. Nakoniec mi systém vzal formát dátumu nasledovne, napr.: 2017-01-09
    Pomôcka ako píšeš nikde..

  3. Towercom: Kúpte si novú DVB-T anténu a vrátime vám 10 €. Odkaz obcanov Tawercomu: Zacnite nieco zaujimave vysielat a kupime si anteny aj bez vratenia 10€.

  4. A najmä Towertroll nech dá v Banánovej republike také ceny, aby TV neodchádzali z ich nenažratých predražených multiplexov ! ! !

    1. m.Markiza odisla ale coskoro pride doba ked sa bude chciet vratit, ked ceny ustoja ostatne televizie z Dvbt chyba bude asi inde.Najvacsi kus z reklamneho kolaca dostavala Markiza prebudenie pride ked zadavatelia reklam zmenia kluc ktorym sa doteraz ten kolac rozdeloval,pretoze sledovanost je podstatna pre kazdu spolocnost od nej sa rozbieha financny kolotoc.Vsetko so vsetkym suvisi prisli na to aj Nemci stanica RTL dva roky do zadu mala podobnu fikciu ale tam zvitazil tozum nad hlupostov a tu v Markize bohuzial presne naopak.

    2. Keď to utiahne TA3, tak ceny nebudú také ako tvrdia v Narkóze. Preklopiť ďaľšiu sieť Muxov do DVB-T2 – pridať stanice na plustelku a zakódovať. Narkózu medzi ne nepúšťať. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.