Reklama

Spartak TV HD už aj v ponuke káblovej televízie DIGI TV

Káblová televízia DIGI TV rozšírila dnes svoju ponuku o nový športový program Spartak TV vo vysokom rozlíšení, ktorý sa primárne zameriava na futbalový klub Spartak Trnava.

U zákazníkov, ktorí vlastnia set-top-box s automatickým dolaďovaním programov sa Spartak TV HD objaví v programovom rastri automaticky, pokiaľ by sa tak nestalo je nutné spustiť vyhľadávanie kanálov.
Pokračovanie nižšie:


Spartak TV sa stáva na Slovensku prvou lastovičkou, ktorá prinesie fanúšikom pohľad do klubovej kuchyne, či k informáciám, ktoré sa nedajú vyčítať zo stránok novín alebo internetu. Spartak sa týmto krokom zaradí k slávnym veľkoklubom ako Real Madrid, FC Barcelona, FC Chelsea, Manchester United a ďalším svetovým futbalovým klubom, ktoré tiež disponujú vlastným televíznym vysielaním. Najväčšiu prioritu v programe dostane publicistika, následne spravodajstvo a nakoniec aj šport,“ uviedla spoločnosť DIGI Slovakia na sociálnej sieti.

Televízia Spartak vysiela od 21. februára 2014. Kanál naladia diváci v rámci lokálneho DVB-T multiplexu v Trnave na 33. kanáli. Do svojej ponuky ju pridali okrem káblovej televízie DIGI TV už aj operátori Swan, UPC, Telekom (Magio a Magio Sat – po pripojení k internetu), Progres TV či Antik Telecom (vo vlastnej sieti a na celom Slovensku v rámci SmartTVBoxu či mobilnej TV ANTIK TV GO). Vysielanie je tiež dostupné aj cez internet prostredníctvom oficiálnej webovej stránky www.fcspartak.tv.

Spartak_TV1

Mohlo by vás ešte zaujímať