Reklama

DIGI TV ponúka zákazníkom zadarmo streamovaciu službu Canal+. Ako ju aktivovať?

Operátor DIGI Slovakia ponúka od 3. apríla 2024 pre svojich zákazníkov TV služieb zadarmo streamovaciu službu Canal+. Podmienkou je, aby klienti využívali satelitnú, alebo káblovú TV s aktivovaným balíkom Premium, prípadne Platinum. Prístup k službe môžu získať bezplatne tiež užívatelia internetovej televízie so základným balíkom TV M, ktorí majú zároveň aktivovaný extra balík Premium Sport.
Pokračovanie nižšie:

Pre využívanie služby Canal+ je potrebné, aby sa zákazníci DIGI TV zaregistrovali. Potom si už len stačí stiahnuť aplikáciu a prihlásiť sa s prihlasovacími údajmi. Obsah z Canal+ je možné sledovať na dvoch zariadeniach súčasne a to nielen na mobile, tablete či PC, ale aj Smart TV.

Neustále sa snažíme zlepšovať ponuku služieb v DIGI a preto nás teší, že sa naša ponuka rozrástla o nový benefit v podobe streamovacej služby CANAL+. Zákazníci DIGI tak majú k dispozícií množstvo kvalitných filmov a seriálov zadarmo. Veríme, že z pestrej ponuky si vyberie každý člen rodiny,“ uvádza Michal Mažár, riaditeľ pre marketing a predaj spoločnosti DIGI Slovakia.

Návod ako aktivovať Canal+:

Pre aktiváciu Canal+ môžu klienti DIGI TV vypísať na webe formulár (aktivacia.digislovakia.sk/objednavka/vyber-sluzby), prípadne kontaktovať zákaznícku linku (0850 211 112), alebo navštíviť osobne pobočku.

Najjednoduchšia registrácia je cez webový formulár. Počas registrácie si tiež užívatelia zvolia prihlasovací e-mail a heslo, prostredníctvom ktorých sa budú prihlasovať do služby. Následne si už len stačí stiahnuť aplikáciu a prihlásiť sa do nej s potrebnými údajmi. Zákazníci internetovej televízie od DIGI nájdu aplikáciu Canal+ aj vo svojich boxoch. V prípade, že by sa v menu neobjavila automaticky, môžu si ju stiahnuť z obchodu s aplikáciami manuálne.

Ponuka pre nových zákazníkov

Noví zákazníci DIGI TV teraz získajú balík Premium spolu so všetkými benefitmi už od 1 € na prvé 3 mesiace spolu so službou Canal+. Od štvrtého mesiaca im bude účtovaná už štandardná cenníková cena.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Sú v aplikácii live streamy Canal+ Sport? Zaujíma ma hlavne Canal+ Sport 2 a 3.

    1. Nie…Platim si Digi Premium a v aplikacii Canal+ mam gratis Canal+ sport & Canal+ Action. Filmy pozeram malo. Vyhodu gratis aplikacie Canal+ cez DIGI vidim iba v tom, ze mozem pozerat filmy kedy chcem…Akurat na filmy nemam cas vobec 😀

    2. Minule si písal, že si platíš Antik za 1.95€ a Magio šport za 9€ a teraz vypisuješ, že si platíš Digi premium… a využívaš dokonca aj ten zlý Skylink… áno Skylink 😀 …. lebo Skylink je vlastne Canal+ 😀 😀 😀

  2. Antik prestal s akciou, tak som prestal platit . Magio TV packet Sport Extra si platim vtedy kedy chcem a potrebujem. DIGI Premium si platim kontinualne cca 4roky. Skylinku vsak nezaplatim ani cent! To, ze mi Canal+ ponuka DIGI, je ich vec…Inak, Lufteranko v Presove mas zasa niejaky problem?

  3. Sú tam aj zápasy cez víkend ktoré idú bežne na výber super.
    Síce až na dva zariadenia ale nevadí.
    Aspoň nemusím platiť Skylink balík Canal + Ten mám iba na HBO a aplikáciu HBO Max grátis takže k spokojnosti mi to stačí.Vďaka Digi za apku Canal +.

    1. To je fakt…Pretoze zakaznici DIGI ktori platia aspon balik Premium, si mozu v sobotu 6. 4. 24 pozriet:
      Canal+ Sport 6,
      15:55 – 19:55,
      Fulham – Newcastle, 32. kolo Premier League.

  4. Presne takt. za mňa dobra správa že to dalo aj Digi.

Komentáre už nie sú povolené.