Reklama

Towercom ukončí šírenie staníc Slovak Sport.TV 1 a 2 v DVB-T, pripravuje náhradu

Diváci, ktorí prijímajú programy prostredníctvom celoplošných terestriálnych multiplexov prídu dnes nielen o program Slovak Sport.TV 2, ale aj o prvý program Slovak Sport.TV 1.

Vysielanie televíznych staníc Slovak Sport.TV 2 a Slovak Sport.TV 1 v celoplošných multiplexoch bude dnes 9.2.2015 ukončené z dôvodu dlhodobého neplnenia si zmluvných záväzkov vysielateľom,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk marketingový manažér Towercomu Michal Šuran.
Pokračovanie nižšie:

Aktuálne sme v rokovaní s ďalšími vysielateľmi, aby sme divákom Voľnej telky aj Plustelky priniesli zaujímavú náhradu. O zmenách budeme v krátkom čase informovať,“ dodal Šuran.

Slovak Sport.TV 1 vysielal v rámci štvrtého celoplošného multiplexu, jeho vysielanie bolo kódované systémom Irdeto, pre príjem tak bolo nutné vlastniť jedno z prijímacích zariadení Plustelka. Slovak Sport.TV 2 bol šírený prostredníctvom prvého multiplexu od 15. januára 2015, kedy nahradil dočasne program Slovak Sport.TV 3, ktorý ukončil vysielanie.

TIP: Slovak Sport.TV 2 končí v celoplošnom multiplexe, vysielať chce ďalej v lokálnych multiplexoch

Pripomeňme, že Slovak Sport.TV 2 by sa mal v najbližších týždňoch, podľa informácií od vysielateľa Slovak Sport.TV, objaviť v lokálnych multiplexoch, ktoré prevádzkuje AVIS.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ja som to hovoril vzdy. Kanal bez zahranicneho investora nema sancu.

  2. Jedna zlá správa za druhou.Čo sa to deje v Slovak sporte???Že by blízky zánik….
    Towercom hľadá náhradu..adekvátna náhrada bude free športová stanica,pre zachovanie pestrosti DVB-T skladby programov.Ale akú free športovú stanicu tam dajú???Slovensko ju nemá! Možno tam dajú ČT4 šport ,v ponuke sú platené Eurosporty1+2.Dúfam ale,že to nebude ďalšia TV8.

  3. Slovaksport 1+2 je už vyradený z ponuky DVB-T : 9.2.2015 ,momentálne na pozíciach nieje nič.

  4. Ja problem v Tawercome nevidim. Ponuka programov je v poho su tam vsetky celoplosne telky. Ak niekto chce viac ma satelit, respektive kombinaciu satelit a antena. Co by ste tam este chceli? ORF?

  5. Keďže Towercom použil SSTV1 ako ťahák na Plustelku, tak je to dosť veľký prúser.

  6. „Kvalitný“ a „spoľahlivý“ prevádzkovateľ, tento Slovak Sport. Ďakujem pekne za takého obchodného partnera. Nechcel by som s nimi mať nič spoločné. Obchodné praktiky ako z Balkánu alebo Ruska. Tradičná slovenská „úroveň“, pokiaľ ide o domovského vysielateľa, bohužiaľ. Ľudia to o nich povedali už pred spustením vysielania. O rok bude celý projekt Slovak Sport minulosťou.

  7. …a to som šéfa nahováral aby sme do krčmy dali Digi namiesto Freesatu aby boli Slovak športy…našťastie sme to nespravili a nemáme na krku dvojročnú Digizmluvu so “ zmluvne zaručeným programovým rastrom“…

  8. Výborne , aspoň budú posilnené miestne MUXy . Držím palce aj Avisu , len nech ustráži platby .

  9. …no áno píše sa tu o DVB-T ale po skončení Slovak sportu 3 po zastavení kohútika od Towercomu je len otázka času kedy to skončí celé..

  10. nemyslim ze tento dvbt bude dlhodobo financovat sukromnik …

  11. preco by nemal, telky mu platia, konkurenciu nemaju, nieco kapne aj z plustelky..

  12. Je mi to ĺuto ale keď už má skončiť tak tam dajťe filmoví kanál

  13. Kde sú tie náhrady za Slovaksport ??? Ako ladím-tak ladím nič sa nedeje,hanba!

  14. V Dvb – T : Plustelka bez mesačnych poplatkov je česka televizia čt 1 a čt 2 na tej Tv sa programy daju pozerat a Volna telka zo slovenskými Tv je to oničom tie Tv su slabé . Ked Slovenska Sportova Tv stanica uz tam nie je tak tam sa neda uz nič pozerat zo Slovenských TV .
    Plustelka – roširena o špor a prirodopisne Zahranične Tv tak to sa da pozerat z mesačnym poplatkom 5,99 Euro .
    DVB- T by uz fakt na Slovensku nemusel existovat .
    čo už .

Komentáre už nie sú povolené.