Reklama

DIGI TV dnes zverejnila kompletný zoznam programov v nových balíčkoch (aktualizované)

Aktualizované 30.4.2014: Pôvodnú správu sme upravili a aktualizovali vzhľadom k tomu, že včera zverejnený zoznam kanálov na webovej stránke novej DIGI TV nebol ešte úplný.

Platforma DIGI TV, ktorú prevádzkuje spoločnosť DIGI Slovakia dnes sprístupnila pre svojich zákazníkov nové webové stránky (digislovakia.sk) a na nich zároveň aj kompletnú ponuku programov novej DIGI TV, ktorá oficiálne odštartuje už vo štvrtok 1. mája 2014.

Pre príjem novej DIGI je potrebný Set Top box Kaon HD, ktorý ponúka platforma do prenájmu za 1,5 € mesačne. Súčasní zákazníci DIGI TV, ktorí majú záujem o novú ponuku si tak musia svoj doterajší prijímač vymeniť za nový. Na základe žiadosti príde k zákazníkovi do niekoľkých dní technik prijímač vymeniť a zároveň premeria silu signálu, poprípade nastaví lepšie satelitnú parabolu aby nedochádzalo k prípadným výpadkom na ktoré sa poniektorí doterajší zákazníci sťažovali.
Pokračovanie nižšie:

Nová DIGI TV bude ponúkať dva základné balíky Štandard a Maxi, k ním si budú môcť zákazníci predplatiť ešte balíčky Extra HU (1,3 €) s maďarskými kanálmi, Športový Extra (2 €), ktorý obsahuje programy DIGI Sport 1, DIGI Sport 2 a Slovak Sport.TV 2 vo vysokom rozlíšení (HD) a filmový balíček Extra HBO (6 €), ktorého súčasťou budú kanály HBO, HBO2 a HBO Comedy.

Programový raster novej DIGI TV

Raster sa bude meniť v prospech našich zákazníkov, nejaké programy ešte určite pribudnú. Proces tvorby programovej ponuky nie je ukončený a stále sa vyvíja,“ uviedla pre náš portál SatelitnaTV.sk hovorkyňa DIGI Slovakia Adriana Hosťovecká.

Popri novej ponuke DIGI TV bude musieť platforma vyradiť osem kanálov z pôvodnej DIGI TV. Viac informácií sme priniesli v tejto správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. mam novu HDSKRINKU OD DIGI A NEJDEMI ANI SPORT SLOVAKIA1 ANI SPORT SLOVAKIA3 ANI WAU.

  2. som klientka vyse 10 rokov,ako to ze novy klienti maju zlavu 4,80,ja som dostala po 10 rokov zlavu 7,60.Druha vec preco sa k vam neda dovolat,pocuvala som vyse pol hodiny vasu hudbu a nespojili ma s operatorom.

  3. Dobrý deň.Chcem sa opýtať,či ešte zaradíte dáky dokumentárny program namiesto viasatov,a či sa skvalitní vysielanie,lebo velmi často seká so zvukom aj obrazom a pri zamračení vypadávajú kanály,nieto ešte ked prší.Dakujem za odpoved.

  4. O zmenách by ste mali informovať formou správ priamo cez digi tv,kde je to lepšie a včas spozorované.dakujem.

  5. Chcem sa ešte opýtať,či si aj ja musím privolať Vášho technika a žiadať o novú ponuku?

  6. Dokedy treba receiver vymeniť?Kde treba nahlásiť žiadosť o zmenu prijimača?
    Ako s Digi DUAl om?

  7. Dobrý den , chcela by som sa opítat pokazil sa nam digi hyundai HSS 7160NA na 2 karty, vyvolávam uz 2 den kvam na linku stale len spojime vas čakajte, volala som aj do šale tam to nedvihajú aj ked zdvihnu hned zložia na koho sa mam obrátit .? Dakujem

  8. Napis im mail (info@digislovakia.sk), alebo cez kontaktny formular cez web.

  9. dobry den chcela by som sa inf za kolko namontujete digi tv ci treba platit a kolko sa plati mesacne?

  10. Objednal som si novu digi TV. Prišiel technik a dal nám novú skrinku.
    Objednal som si maxi balík a madarský balík za 1, 30 eur.
    Bol som spokojní aj s kanálmi a po dvoch dňoch ste zrušili desať kanálov.
    Rozprávky pre deti, dokumentárne, filmové kanály. čo to robíte, za čo budeme platiť? Stará digi bola lepšia než tá nová. Ked sa to nezmení, tak budem musieť zrušiť zmluvu.

  11. Dobrý deň! My sme s Vami uzavreli zmluvu na maxi balík. Doteraz to fungovalo bez problémov, ale Vy jedhoducho vymieňate stanice /ktoré sa v zmluve nenachádzali, za ktoré nechceme platiť/. Radi sme pozerali st. filmbox , kvoli dobrým filmom / ktorý sa nachádza už v balíku štandard/ ,ale pred pár dňami Ste to nahradili ďalším detským kanálom nick jr, mimochodom ešte aj zakódovaným. Nemáme malé deti, ani nepozeráme rozprávky. Chceli by sme naspať menovaný filmový kanál. Podľa mňa každý si vyberá /platí/ tie balíky, ktoré sa mu páčia, ktoré stanice by rád pozeral. Keď naďalej budete svojvoľne vymieňať stanice, prinútite nás uvažovať o zrušení zmvluvy.A nielen nás.Mnoho našich známych sú toho istého názoru.

Komentáre už nie sú povolené.