Reklama

Telekom predstavil novú verziu Magio TV Go, ktorá prináša niekoľko vylepšení

Telekom dnes predstavil novú Magio TV Go verziu 2.0 aplikácie pre Android v ktorej pribudli nové možnosti nastavenia, vďaka spätnej väzbe od zákazníkov. „Často požadovanou bola možnosť zmeny poradia TV programov, po novom je možné nové nastavenie poradia kanálov uložiť, skopírovať na iný Magio Box, prípadne vytvoriť vlastné poradie kanálov aj pre Magio TV Go. Tieto funkcie je už možné využiť aj cez smartfón,“ informovala dnes spoločnosť. Samotná aplikácia, ako aj webové rozhranie podporujú okrem slovenčiny už aj anglický jazyk.
Pokračovanie nižšie:

Novú funkciu obsahuje aj Timeshift, ktorý teraz prináša informáciu o čase práve sledovaného programu a umožňuje posúvať sa v programe dozadu po 30 sekundových blokoch. Po novom sa dá rýchlejšie dostať aj ku sledovaniu živého vysielania, odteraz na to postačí len jeden klik na logo televíznej stanice. Okrem niekoľkých vylepšení boli pridané do Magio TV Go aj vizuálne zmeny, najmä prispôsobenie vzhľadu aplikácie pre tablety, napr. v podobe zobrazenia EPG a živého vysielania na jednej obrazovke. Pribudli aj graf voľnej kapacity nahrávok na disku, vzdialené nastavenie nahrávania a rodičovská kontrola.

V súčasnosti je podľa Telekomu nová aplikácia už dostupná pre operačný systém Android a v blízkom čase sa objaví aj verzia pre iOS (aj pre iOS7). V prípade inštalácie novej verzie odporúčame odinštalovať tú pôvodnú. Základný variant Magio TV Go je pre zákazníkov televízie Magio zadarmo až do Veľkej noci.

MagioGO_v21

MagioGO_v22

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Som rada keď môžem pozerať viac programov. Veľa úspechov.

Komentáre už nie sú povolené.