Reklama

Magio TV rozširuje počet podporovaných zariadení

Telekom rozšíril počet podporovaných zariadení svojej internetovej (OTT) služby Magio TV. Od dnes si preto môžu stiahnuť aplikáciu TV služby Magio TV už aj majitelia zariadení Apple TV. Prvá verzia je k dispozícii pre zariadenia so systémom tvOS 16 a vyšším.
Pokračovanie nižšie:

V aktuálnej verzii môžu užívatelia, okrem sledovania živého vysielania TV staníc, využívať tiež 7-dňový archív, funkcie pozastavenie a pretočenie obrazu, obnovenie prehrávania sledovaného programu, automatické spustenie ďalšieho programu, rodičovskú kontrolu či vyhľadávať programy v EPG. Okrem toho sú k pri vybraných programoch k dispozícii aj viaceré audio stopy.

Telekom bude ďalej pracovať na nasadení aj ďalších funkcií do aplikácie v budúcnosti. Zatiaľ nie je k dispozícii funkcia nahrávok, pretáčania obrazu s náhľadom či videotéka. Zároveň nie sú ešte nasadené ani partnerské streamovacie služby,“ uviedol operátor. „Na vylepšovaní aplikácie bude Telekom naďalej pracovať a prinášať postupne ďalšie aktualizácie.“

Aplikácia Magio TV je dostupná už pre všetky hlavné TV platformy na trhu. Službu môžu klienti využívať na smart televízoroch LG, Samsung či televízoroch s Android TV (Sony, Philips, Sharp a mnohé ďalšie, ako aj set-top boxoch s Android TV), či Magio Go TV boxu od Slovak Telekom na akejkoľvek TV obrazovke. Aplikácia funguje samozrejme aj na mobilných zariadeniach s Androidom a iOS a dokonca aj na PC vo webovom prehliadači. Kompletnú ponuku služby Magio Go môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT.

Magio TV ponúka aktuálne tri základné balíky. Za najnižší základný balík M zaplatia záujemcovia 14,4 € mesačne ( v prípade viazanosti na 24 mesiacov), alebo 16,50 € bez viazanosti. Stredný balík L obsahuje všetky programy z nižšieho balíka L + niekoľko ďalších staníc. Okrem toho je súčasťou tohto balíka aj všetkých šesť tematických balíkov (Športový, Voľný čas, Hudobný + detský, Dokumentárny, Štýl a fakty alebo Filmový). S dvojročnou viazanosťou zaň zaplatia klienti 20,40 € mesačne, alebo 22,50 € bez viazanosti. Najvyšší balík XL stojí 25,39 € mesačne v prípade dvojročnej viazanosti, alebo 27,49 € bez viazanosti. Okrem základných balíkov si tiež môžu záujemcovia o športové programy predplatiť čisto športový balík Šport Extra za 9 € mesačne. Pre užívateľov Magio TV a Magio Sat je služba dostupná bezplatne. V tomto prípade však ponuka záleží od hlavnej služby Magio TV či Magio Sat.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. 14.40€ s 2 ročnou viazanosťou za najnižší balík, 16.50€ bez viazanosti…. a to tu jeden tragéd stále kydá na Skylink, že aký je nenažratý…. čo je potom Telekom? 😀

    1. A skusil si porovnat aj programovu ponuku? Ci cokolvek je uzasne, len nech to stoji 90 centov.

    2. Mám programovú ponuku od Telekomu aj cenník dobre naštudovanú. A platí sa tam aj za taký bizár ako je zmena balíka z vyššieho na nižší. Škoda, že nemôžem vložiť link na ich cenník vo forme pdf, to by si sa nestačil čudovať tým litániam, čo tam všetko je popísané. Skylink to má krásne jednoducho zverejnené, takisto zákaznícka podpora je na top úrovni. Telekom – dá sa povedať, že zavádzajúco, lebo na ich webe sú uvedené ceny bez informácie o viazanosti. Zákaznícka podpora tiež nie je bohviečo, dovolať sa do Telekomu a spojiť sa s operátorom, keď som potreboval vedieť info o tv službách, bol horor. To bolo v dobe, keď som reálne uvažoval o zmene operátora. Ale je pravda, že Telekom má ponuku bohatšiu, čo mu patrične zodpovedá aj cena. Ale mne ide v prvom rade o šport, Telekom nemá ženský tenis a formulu, Skylink to má. V tomto prípade Skylink u mňa vyhral… takže tak

    3. Mal som: aj Skylink live aj Magio. SKYLINK- super cena, ponuka balíčkov, dobré menu apky, nevýhoda: sekanie obrazu vo večerných hodinách- sekanie bolo dlhodobé-testovanie sekania u viacerých užívateľov. MAGIO: stabilná appka, bez sekania obrazu, horšie užívateľské menu, výborná ponuka staníc, VYSOKÁ cena za službu. Momentálne používam službu „PlayTV“ a úplná spokojnosť : cena, ponuka, obsluha, dostupnosť, stabilita bez sekania.

    4. Roman S tým neduhom sa Skylink už dávno vysporiadal, aplikácia šlape bezchybne. Ešte by som bol rád korektný, Telekom má na svojom webe pri tej cenovej ponuke malými písmenami uvedené, že platia pri 24 mesačnej viazanosti, potenciálny zákazník si to však nemusí vôbec všimnúť.

    5. Imper stale iba klames a manipulujes…Kvoli sportu si platim OTT Magio balik Sport Extra v cene 9,-€/ mesiac. Ziadnu viazanost nemam, pretoze opakovanu platbu si v nastaveniach zrusim kedy chcem. Uz tolko nedristaj 😀

    6. Treba dat anténu a byť lakomí….každý by chcel zlaté prasa na diamantovom podnose hlavne nech je to zadarmo. Ani koncesie platiť, ani veľa reklamy ale taktiež žiadne abonenské poplatky ale sledovat by chceli prémiove programy.

      Takto to ale nefunguje

    7. @Marián

      presne, do kamena tesat. Ludia kydaju na ‚nenazrany Telekom, pripadne Skylink‘.. akoby sledovat Markizu a spol. zadarmo bolo ich zakladne ludske pravo.
      Kazda firma si za svoju sluzbu pyta kolko uzna za vhodne.

  2. Radšej rozšírte o nova sport 5,6 co spíte rokujete už 2mes samnajvačší telekom čo sa robíte najlepší a prd z toho

  3. Samé športy, to co sa deje, nie každý sleduje sport,,, magio ma toľko staníc co su zbytočne platené, filmové nič moc vsedko sa filmi točia do okola tie isté niekoľko rokov, vsedko na p**u, ONDREJ,,,

    1. Ale Ondrejko moj, kto by uz investoval do filmovych stanic (a okrem toho, aka filmova stanica ti v magiu chyba?), ked tu mas k dispozicii asi desat streamovacich sluzieb, kde si pozries film aky chces a kedy chces a bez reklamy. Trosku si zaspal…

    2. Ondrej @ čiastočne s tebou súhlasím-áno, v ponukách platených tv operátorov-kábloviek… sú filmové stanice-kde točia dookola najmä staré tituly. Je tu riešenie, ktoré využíva stále viac ľudí : Bezplatné DVB-T2 cez anténu ponúka 10 základných tv staníc !!! + peniaze ušetrené za TV operátora-káblovku radšej investujem do jednej zo streamovacích služieb: HBO, Netflix, Disney, Bombuj…atď

  4. Už zasa ide aj apka v telke??? Lebo najprv išla a potom to zrušili aby si ľudia museli prenajať zariadenie za 2€ tuším a teraz žeby to už zasa šlo na TV aj bez zariadenia? To sa mi nezdá ale neskúšal som to takže zatiaľ nenadavam.

    1. O com to rozpravas? Aplikacia v android TV isla vzdy. Tu ide o Apple zariadenia.

    2. Black13, aplikácia Magio Go v Android tv išla len v prípade platenej služby. Ak išlo o bezplatnú službu (benefit ku pevnej službe Magio Tv), aplikácia išla len cez Magio Go Box od Telekomu, prípadne na notebooku, tablete a mobile.

  5. Ale Vlado ma pravdu magio go ako doplnok nebolo mozne spustit na tv iba magio tv ktore bolo plateneako samoststna appka. Tak nejako

    1. Ale ved tak je to aj teraz, nic sa na tom nezmenilo. To, co ma fungovat na TV funguje a vzdy fungovalo. Ja som nespominal Magio benefit, to na TV nejde a ani neslo.

  6. Ja som sťažovateľ a mám mobilný paušál a ku balíčku mi dali Magio tv neviem čo, ale že si môžem pozerať TV na Android zariadení! Bližšie keď som to prečítal tak len na Pc,tablet,mobil a na Android tv sa nedá. Čo ma trošku prekvapilo lebo ja tv nepozerám na Pc,mobile,tablete. Chcem len to povedať že som sa im na to keď to nemôžem mať v televízore. Takže ak to pôde na Android tv budem rád ! Konečne ešte poviem niečo ku spoločnosti Telekom. Telekom sú najhoršia mobilná spoločnost voči zákazníkom . Toľko problémov čo táto spoločnosť napáchala ľuďom na Slovensku by v USA už neexistovala už by ju verejnosť a súdy zlikvidovali ! A k tej vysielacej ponuke poviem len toľko že mám Skylink tv je to satelitné vysielanie a k nemu mám aj internetové s rovnakým obsahom a 180kanalov platených už neviem koľko v HD je ich dosť vo väčšine sú v HD . A ešte sú tam voľné stanice ale to je jedno . Chcem len podotknúť že cena takéhoto balíčka má vyjde na 1 rok 108 euro to znamená 9 € na mesiac. Chcel som zmeniť poskytovateľa a nenašiel som s takým balíčkom a v tej cene nikoho na Slovensku! Všetkych poskytovateľov som prešiel a zistil som že Skylink je stále najlacnejší! A to som si povedal že už nebudem platiť nikomu viac ako 6€ mesačne za tie reklamy čo pozerám by som ani nemal platiť!

    1. Pouzi zrkadlenie obrazovky a pochopis, ze Skylink nepotrebujes 😀

  7. Áno autista. Zrkadlenie obrazovky je najlepší spôsob ako sledovať gratis tv vysielanie na TV, zdieĺaním obrazu mobilu.

    1. Ja nemôžem už 2 týždne sa napojiť na TV box ce internet stále to majú v riešení som totálne znechutena

Komentáre už nie sú povolené.