Reklama

Plustelka: Počas Veľkej noci bude vysielať TV LUX nekódovane

V digitálnej terestriálnej platforme Plustelka vysiela aktuálne kresťanská televízia LUX nekódovane (FTA). Jedná sa o krátke promo vysielanie, ktoré bude trvať počas celej Veľkej noci. Diváci, ktorí prijímajú televízne vysielanie prostredníctvom DVB-T si tak môžu naladiť a sledovať túto kresťanskú televíziu aj bez dekódovacej karty či akéhokoľvek iného zariadenia Plustelky. Pre príjem tak postačuje televízor so zabudovaným DVB-T tunerom MPEG-4 či samostatný HD set-top-box. K opätovnému zakódovaniu by malo dôjsť v stredu 23. apríla (cca o 10:00).
Pokračovanie nižšie:


Kresťanská TV LUX vysiela štandardne v rámci štvrtého celoplošného multiplexu prostredníctvom ktorého šíri svoje programy terestriálna platforma Plustelka. Štandardne je kanál kódovaný systémom Irdeto a dostupný spolu s kanálmi ČT1, ČT2 a Slovak Sport.TV 1 v bezplatnej základnej ponuke platformy Plustelka. Pre príjem týchto programov tak postačuje okrem signálu iba zakúpiť zariadenie pre príjem tejto terestriálnej platformy (modul, set-top-box či samostatnú dekódovaciu kartu).

Viac o Plustelke si môžete prečítať na tomto odkaze.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Vy vypatlanci ta by mala fungovat cely rok volne…ste k smieku !!! Aj ta vaša plustelka 🙂

  2. V rakuskej simpli TV mas v kode aj ORF. Kupim modul za 36 eciek a nemam co riesit.

  3. nechapem jednu vec ako mozu taku blbost ako je tv lux ktory je fta na sate fta plustelka kodovat im to v tej jejich slavnej plustelke

  4. Jednoducho. TV LUX ČT1 ČT2 musia byť kódováne pretože oni neplatia za distribúciu signálu ako stv markíza…

    Ak by vysielala voľne tak aj ostatné tv v dvb-t čo vysielajú voľne by chceli byť šírený za takých podmienok ako lux čt…

Komentáre už nie sú povolené.