Reklama

HBO GO už čoskoro aj pre zákazníkov satelitnej platformy freeSAT

Už onedlho budú môcť využívať zákazníci satelitnej platformy freeSAT internetovú službu HBO GO. K dispozícii bude samozrejme iba pre predplatiteľov balíčkov HBO Pak či HBO MaxPak. Oba spomínané balíčky si môžu zákazníci priobjednať k základným službám freeSAT medium či freeSAT medium karta. Informuje o tom platforma na svojich webových stránkach. O tom či bude služba HBO GO zvlášť spoplatnená zatiaľ nie je známe, podobne ako jej oficiálny štart.
Pokračovanie nižšie:

So službou HBO GO je možné sledovať obľúbené filmy či seriály z videotéky HBO, ktorá obsahuje cez tisíc titulov, a to až na štyroch rôznych zariadeniach (PC, smartfón, tablet či SmartTV). Pre jej využívanie je samozrejme potrebné internetové pripojenie.

Pre získanie prístupu k službe HBO GO môžu už v tejto chvíli zákazníci platformy odoslať registračný formulár, ktorý následne platforma spracuje a pošle zákazníkovi registračné údaje na portál HBO GO.

Po Skylinku a Magio Sate je freeSat už treťou satelitnou platformou, ktorá ponúkne pre svojich zákazníkov prístup k službe HBO GO. Poslednou platformou, ktorá HBO GO neponúka, tak zostane už len DIGI TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať