Reklama

Prijímače Vu+ s novou funkciou quad PiP

Výrobca populárnych prijímačov Vu+ vydal tento týždeň novú aktualizáciu ovládačov, pre vybrané boxy, ktorá rozširuje ich funkcionalitu o quad PiP. Vďaka tejto novej funkcii si môžu majitelia linuxových boxov spustiť na jednej obrazovke až štyri televízne programy súčasne. Možno tak túto funkciu nazvať aj mozaika.

Novinka je k dispozícii pre všetky 4K boxy, ktoré majú už osadený duálny FBC tuner, teda Vu+ Solo 4K, Vu+ UNO 4K ako aj aktuálnu vlajkovú loď Vu+ Ultimo 4K.
Pokračovanie nižšie:


Nové ovládače s podporou quad PiP sú zahrnuté už v najnovšej verzii originálneho softvéru od 21. augusta. V blízkej dobe možno očakávať, že pribudne aj do neoficiálnych verzií softvéru napr. od tímu VTI.

Quad PiP sme otestovali na prijímači Vu+ Ultimo 4K s osadeným FBC DVB-S2 spolu s DVB-T2 tunerom a funguje na podobnom princípe ako klasická funkcia PiP. Výhodou však je, že je možné si vytvoriť niekoľko zoznamov staníc a neskôr ich jednoducho spustiť. Bez problémov je možné zahrnúť do zoznamu aj program v UHD kvalite. Zvuk je aktívny vždy len u vybraného programu, ktorý je možné meniť šípkami. Novú funkciu je možné spustiť pod modrým tlačidlom.

Ukážky funkcie quad PiP

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.