Reklama

M7 Group zabezpečí distribúciu erotického kanálu VividTV Europe, či bude v Skylinku zatiaľ nie je jasné

Luxemburská spoločnosť M7 Group, ktorá prevádzkuje okrem iného aj satelitnú platformu Skylink, zabezpečí od 1. novembra 2014 distribúciu erotického kanálu VividTV Europe zo svojej kapacity na satelitnej pozícii Astra 19,2°E. Spoločnosť sa na tom dohodla s prevádzkovateľom stanice, spoločnosťou Vivid Entertainment. Program sa tak môže objaviť vo všetkých platformách ktoré M7 Gorup prevádzkuje.
Pokračovanie nižšie:


To či sa 24 hodinový erotický kanál VividTV Europe objaví v ponuke satelitnej platformy Skylink zatiaľ nie je jasné. „O zaradení VividTV Europe do ponuky Skylink zatiaľ nebola reč,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk člen predstavenstva spoločnosťi M7 Group Jaromír Glisník. Ako však dodáva: „Uvidíme„.

TIP: Balíček Mixbox bude mať menej programov a zlacnie, navyše ponúkne aj prístup ku Filmbox Live

Skylink má v ponuke aktuálne osem erotických kanálov (Brazzers TV, EroXXX HD, Hustler, Hustler HD, Leo TV, Man-X, Penthouse a Spice), z toho jeden (Hustler) je dostupný zo satelitnej pozície Astra (19,2°E). Všetky ostatné sú dostupné zákazníkom zo satelitu Astra 3B (23,5°E).

M7 Group prevádzkuje okrem Skylinku a CS Linku na Slovensku a v Českej republike aj satelitné platformy v Rakúsku (AustriaSat), Holandsku (Canal Digitaal), Belgicku (TV Vlaanderen a TéléSAT) a v Maďarsku (Austriasat Magyarország).

Budúce technické parametre VividTV Europe:
Družica: ASTRA 1L (19,2°E)
Frekvencia: 12 515 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 5/6
SR: 22000
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: áno

Mohlo by vás ešte zaujímať