Reklama

Vlastník Skylinku podpísal dohodu ohľadom ochrany obsahu s Viaccess-Orca

Spoločnosť M7 Group, ktorá prevádzkuje satelitné platformy v siedmych krajinách Európy, vrátane Slovenska a Česka (Skylink), podpísala dohodu pre zabezpečenie obsahu s Viaccess-Orca. Vďaka tomu bude môcť M7 Group používať systém podmieneného prístupu Prime Sentinel pre ochranu prémiového obsahu.
Pokračovanie nižšie:

M7 Group poskytuje niekoľko DTH a IPTV služieb v celej Európe, vrátane Skylinku na českom a slovenskom trhu, AustriaSat v Rakúsku a Maďarsku, CanalDigitaal a Online.nl v Holandsku, ako aj TV Vlaanderen a TéléSAT v Belgicku. V rámci našej celkovej stratégie sme chceli zaviesť jednotný ekosystém pre zníženie prevádzkových nákladov,“ povedal Marco Visser generálny riaditeľ M7 Group. „Viaccess-Orca nám poskytla inovatívne, flexibilné a nákladovo efektívne riešenie pre ochranu obsahu. Podporou flexibilnej konfigurácie a ponukou škálovateľnosti pay-as-you-grow, zvolené riešenie Viaccess-Orca znižuje naše celkové náklady a garantuje nám budúcnosť zabezpečenia nášho obsahu.

Systém podmieneného prístupu Prime Sentinel Viaccess-Orca poskytuje pokročilú ochranu pre širokú škálu zariadení od televíznych služieb, vrátane živého vysielania, catch-up, PVR či videa na požiadanie (VOD).

Viaccess-Orca a naši partneri ekosystému poskytnú M7 Group univerzálne, škálovateľné a bezpečné televízne riešenie, ktoré môže byť realizované v krátkej dobe na trhu,“ povedal François Moreau de Saint Martin, generálny riaditeľ Viaccess-Orca. „Na rozdiel od iných bezpečnostných riešení, náš systém Prime Sentinel podporuje viac obchodných modelov a funkcií, vrátane čipových sád Multi-CA. Tým, že poskytujeme operátorom väčšiu flexibilitu, naše riešenie znižuje kapitálové a prevádzkové náklady a zároveň chráni ich zdroj príjmov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. blabla=Viaccess-Orca a naši partneri ekosystému poskytnú M7 Group univerzálne…
    Ekosystém to nie je niečo o životnom prostredí? Všetko domotajú, keď nepoužívajú náležité výrazy, len skratkovito „slängujú“, musliac si, že sú nejaký IN alebo KÚL.

Komentáre už nie sú povolené.