Reklama

Skylink jedná s SPI International o zaradení nových programov

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, luxemburská spoločnosť M77 Group jedná už dlhšiu dobu o zaradení nových programov vo vysokom rozlíšení so spoločnosťou SPI International. Pre náš portál SatelitnaTV.sk to povedal Adrian Gumulák, Sales & Marketing Manager CEE spoločnosti SPI International.
Pokračovanie nižšie:


Do úvahy pripadá hneď niekoľko kanálov od SPI International, ktoré by mohli rozšíriť ponuku HD programov platformy Skylink. V prípade dohody by sa tak platforma Skylink mohla rozšíriť napr. o programy FightBox HD, Erox HD, Fashion HD a to aj bez potreby lokalizácie či DocuBox HD alebo ActionBox HD u ktorých by však už bola potrebná lokalizácia. Uvedené programy sú už dostupné na satelite ASTRA 3B (23,5E) avšak zatiaľ len v rámci bulharskej platformy Satellite BG.

Nové programy od SPI International – FightBox HD, Erox HD či Fashion HD ponúka svojim zákazníkom napríklad už česká IPTV sieť NETBOX v samostatnom balíku s názvom FilmBox HD (FilmBox HD, FilmBox Family, FightBox HD, Erox HD a FilmBox Extra1) za 240 Kč (9,53 eur) či internetová videopožičovňa Topfun.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Osobne by som kanály typu DocuBOX HD privítal ked to bude lokalizované.U Skylinku mne ešte výrazne absentuje Animal Planet HD,lebo tento kanál cez satelit neposkytuje žiadny provider čo je dosť smutné kedže CZ jazyk už ide hádam rok,možno viac.

  2. re: kostik123
    Ach, ty p****. Takze animal by si chcel? Ty z****…

    ———-
    *editované adminom – Bez urážok!

  3. xpirin – Vopred sa ospravedlňujem adminovi tohto webu,ale nedá mi nezaregovať na jedinca menom xpirin.Nič v zlom xpirin,ale asi máš úplne vymletý tvoj malilinký mozoček…:-)))Povedal som len moj názor k novým kanálom ktoré by mohli byť a to hádam nieje zakázané.Nech sa darí.

Komentáre už nie sú povolené.