Reklama

Ponuka platformy nc+ sa rozšíri o štyri nové kanály od Universal Networks International

V stredu 12. marca rozšíri poľská satelitná platforma nc+ svoju ponuku o štyri nové televízne kanály spoločnosti Universal Networks International. Do ponuky pribudnú stanice 13 Ulica, E! Entertainment Television, Universal Channel a Scifi Universal. Prvé dva kanály budú dostupné predplatiteľom už od balíčka Comfort+. Prístup ku všetkým programom získajú súčasní zákazníci s aktivovaným balíčkom Universe+, noví zákazníci navyše s aktivovaným balíčkom Extra+ získajú aj prístup ku kanálu Universal Channel vo vysokom rozlíšení.
Pokračovanie nižšie:

E! Entertainment Television vo svojom vysielaní prináša informácie o hviezdach z Hollywoodu. Cieľovou skupinou stanice sú prevažne mladé ženy. Diváci ho nájdu na programovej pozícii číslo 153.

Kanál Universal Channel, ktorý bude dostupný na programovej pozícii číslo 187, svojim divákom prináša filmy a seriály zamerané hlavne na komédie a kriminálky. V programe tak napr. diváci nájdu známe seriály ako CSI: Miami, Detektíva Monka či Hawaii 5.0.

Scifi Universal odštartoval na poľskom trhu 1. decembra 2007. V programovej ponuke môžu diváci zhliadnuť napr. seriály Haven či Falling Skies. Kanál bude v dodávaných satelitných prijímačoch dostupný na programovej pozícii číslo 188.

13 ulica sa zameriava prevažne na seriály s kriminálnou tématikou. V programe tak nechýbajú známe seriály ako The Closer, Without a Trace, CSI NY, CSI Vegas či Law & Order: Special Victims Unit a množstvo ďalších. Kanál bude dostupný na programovej pozícii číslo 189.

Technické parametre pre príjem E!:

Družica: Eutelsat HOT BIRD 13C (13°E)
Frekvencia: 10 758 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno
Provider: Cyfrowy Polsat SA
Názov: E!

Technické parametre pre príjem Universal Channel HD:
Družica: Eutelsat HOT BIRD 13C (13°E)
Frekvencia: 10 911 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno
Provider: Cyfrowy Polsat S.A.
Názov: Universal HD

Technické parametre pre príjem Universal Channel, Scifi Universal a 13 Ulica:
Družica: Eutelsat HOT BIRD 13C (13°E)
Frekvencia: 11 334 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: áno
Provider: Arqiva
Názov: Universal Channel Poland, Sci Fi Poland, 13 Ulica (Street) Poland

(nc+, satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať