Reklama

Vyšiel nový softvér pre prijímače AB Cryptobox 6xx, pridaný bol FastScan pre freeSAT [video]

Výrobca satelitných prijímačov AB Cryptobox vydal začiatkom mája nový softvér pre prijímače najnovšej rady 6xx, teda pre boxy AB Cryptobox 600HD, AB Cryptobox 650HD, AB Cryptobox 652HD a AB Cryptobox 600HD mini.

Hlavnou novinkou v poslednej verzii softvéru, ktorá má označenie V1.09.13835 (v čase písania správy vyšla už aj novšia verzia s označením V1.09.13836), je pridanie FastScanu pre zákazníkov satelitnej platformy freeSAT. Tí už tak naladia všetky aktuálne programy z ponuky operátora do niekoľkých sekúnd. Odpadá im tak zdĺhavé ladenie a hlavne usporadúvanie programov. Zjednodušila sa aj prvotná inštalácia.
Pokračovanie nižšie:


Softvér si môžu majitelia vyššie uvedených satelitných prijímačov nainštalovať do prijímača manuálne napr. z USB kľúča. Najskôr je však potrebné stiahnuť najnovšiu verziu softvéru do PC, následne ju rozbaliť a prekopírovať na USB kľúč, ktorý vložíme potom do jedného z USB portov prijímača. Po úspešnom načítaní USB kľúča môžeme prejsť k samotnej aktualizácii a to cez Menu-Multimédiá-Software, kde si vyberieme daný súbor a potvrdíme tlačidlom OK.

Po úspešnej aktualizácii sa následne prijímač sám reštartuje. Po jeho nabehnutí sa ešte odporúčajú urobiť výrobné nastavenia po ktorých bude nutné prijímač opäť nanovo nastaviť a naladiť.

Nový oficiálny firmware pre Váš satelitný prijímač AB Cryptobox 6xx si môžete stiahnuť z tejto stránky.

Pre malú ukážku prikladáme video s prvotnou inštaláciou prijímača pre zákazníkov freeSATu, ktorá trvá vďaka funkcii FastScan do dvoch minút.



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Vidiet ze niekto skopiroval pracu Amiko prijimacov, ktore maju FS na UPC uz 3 mesiace, preco autor clanku nikde nanapise, ze v novej verzii je odtstraneny YouTube a Grooveshark? To su podla mna dolezitejsie informacie.

  2. Po zmenach zo strany YouTube nejde teraz prehravat videa vo viacerych boxoch.

  3. A možno už ani nepôjde. Inak tu je reč o ofiko verzii a v tej YouTube nebol.

Komentáre už nie sú povolené.