Reklama

Nové programy v maďarskom DVB-T, Nickelodeon dočasne nekódovane

Maďarská terestriálna platforma MinDigTV Extra vyradila z ponuky od 1. novembra 2015 päť televíznych programov Minimax, Sport1, Sport2, Hatoscsatorna a History. Všetky boli súčasťou plateného balíčka a vysielanie bolo kódované systémom Conax.

Uvoľnenú kapacitu v multiplexoch využil prevádzkovateľ na rozšírenie ponuky o štyri nové programy Nickelodeon, Eurosport, Eurosport 2 a SportKlub, ktoré majú byť náhradou za už vyradené stanice.
Pokračovanie nižšie:


Všetky novo pridané programy budú súčasťou platených balíčkov. Pre príjem preto bude nutné vlastniť prijímacie zariadenie s dekóderom Conax a prístupovú kartu so zaplateným predplatným. V rámci ochutnávky však bude vysielať detský program Nickelodeon nekódovane a to v období od 1. do 16. novembra 2015.

Nová ponuka MinDig TV Extra od 1. novembra 2015

Nekódované programy MinDig TV: M1 HD, M2 HD, Duna HD, M4 Sport HD, Duna World, MinDig TV Plus info, RTL klub, C8, TV 2, Euronews a rozhlasové stanice Kossuth, Petofi, Bartók a Dankó.

Kódované platené programy MinDig TV Extra: Film+, Cool, AXN, FEM, Disney Channel, RTL II, Super TV2, Hír TV, ATV, Spektrum, Sláger TV, DigiSport 1, Discovery Channel, TLC, Viasat History, National Geographic Channel, Viasat3, Comedy Central, RTL+, FOX, Paramount Channel, Viasat6, FilmBox, Story4, M3 Anno, Da Vinci Learning, Nickelodeon, Cartoon Network, TV Paprika, Eurosport, Echo TV, Muzsika TV, Animal Planet, Discovery Science, NatGeo Wild, Viasat Explore, DIGI Sport2, Eurosport2, Fishing & Hunting, SportKlub, Brazzers, Dorcel TV, FilmBox Premium, FilmBox Family, HBO, D1 TV, Ozone Network, Bonum TV a Pax.

Novo pridané programy
Eurosport – MUX B
Eurosport 2 – MUX D
Nickelodeon – MUX B
SportKlub – MUX D

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Madarske DVBT ide cestov ktora je prikladom ako sa to da robit tak aby ziskali divaka a preto sa mu aj dari.MPEG-2 Je u Antena.Hungaria uz 4 roky historia a u nas v Towercome aj po styroch rokoch vysielania bohuzial este stale realita mimo Plustelky.Velky podiel viny maju na tom aj nasi vysielatelia a preto nase DVB-T stagnuje.U A.Hungaria je v DVB-T Cez 60 stanic kedze idu v MPEG-4 a pravdepodobne aj preto uz nie su u nich taniere az tak zaujimave ako u nas… T2 iste vsetko doriesi ale aj na tu si este pockame ved na spustenie sa stale caka.. aj ked je prislub spustenia na rok 2016.Ale aj tak sme bohuzial vo vyvoji DVB-T zaspali.

Komentáre už nie sú povolené.