Reklama

Od začiatku mája bude šírený zadarmo v DVB-T2 dočasne detský kanál, neskôr aj športový

Počas mája pripravil Towercom pre všetkých divákov, ktorí majú možnosť prijímať programy prostredníctvom antény dve ochutnávky. Od dnes 2. mája až do 31. mája to bude detský kanál Mnimax (SD/MPEG-4) a v období od 10. do 26. mája 2024 to bude aj športový kanál JOJ Šport (HD/HEVC).
Pokračovanie nižšie:

Minimax aj JOJ Šport sú štandardne kódované systémami Irdeto a CryptoGuard. Prístup k staniciam tak majú bežne iba predplatitelia terestriálnej platformy Plustelka s aktivovaným balíčkom Plustelka Štandard.

Aktuálny program nielen JOJ Šport či Minimax môžete nájsť už tradične v sekcii TV program.

Nekódované vysielanie detského programu Minimax je dostupné na jeho štandardnej pozícii vo 4. celoplošnom DVB-T2 multiplexe (MUX 4). JOJ Šport je k dispozícii v 1. multiplexe (MUX 1).

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Pridaj komentár

Upozornenie: Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.