Reklama

Eurosport získal vysielacie práva na Australian Open až do roku 2021

Prevádzkovateľ športových kanálov Eurosport predĺžil súčasnú zmluvu s organizáciou Tennis Australia ohľadom vysielacích práv na tenisový turnaj Australian Open. Nová zmluva navyše obsahuje exkluzívne práva na vysielanie štyroch turnajov v Austrálii krátko pred začiatkom úvodného grandslamu sezóny.
Pokračovanie nižšie:


Obnovené partnerstvo s organizáciou Tennis Australia, ktoré začne rokom 2017, zahŕňa aj exkluzívne vysielacie práva na dva „zahrievacie“ turnaje okruhu ATP v Brisbane a Sydney, Hopmanov pohár a exhibičný turnaj World Tennis Challenge. Celkovo nová zmluva sľubuje divákom Eurosportu zhruba 300 hodín živého vysielania navyše.

Australian Open je pilierom exkluzívneho portfólia Eurosportu, medzi ktoré patria tiež popredné tenisové turnaje, už viac ako 20 rokov. Eurosport sa snaží zabezpečiť si exkluzívny obsah a stavať na existujúcich partnerstvách, čo sa nám s Tennis Australia darí vďaka zaisteniu ďalších bonusových práv, ktoré našim kanálom zaistí vysielanie špičkového tenisu po celý mesiac. To umožňuje Eurosportu ponúknuť divákom neprekonateľný tenisový príbeh a, spolu s plánovaným vylepšením našej produkcie na mieste, tiež jedinečný športový zážitok,“ uviedol generálny riaditeľ Eurosportu Peter Hutton.

Mohlo by vás ešte zaujímať