Reklama

Slovak Sport.TV vysiela už svoje prvé priame prenosy na CETV

Nová slovenská športová stanica Slovak Sport.TV, ktorá plánuje spustiť svoje vysielanie v máji, poprípade v júni tohto roku vysiela už teraz svoje prvé priame prenosy prostredníctvom nitrianskej regionálnej televízie CETV. Najbližší priamy prenos z finále extraligy mužov 2011/2012 v basketbale medzi MBK Rieker Komárno a BC Prievidza bude odvysielaný dnes v sobotu 14. apríla 2012 o 18.00 hod, v repríze nedeľu a pondelok o 9.00 hod. a 17.00 hod. na televízii CETV, ktorá vysiela aj prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23,5°E)
Pokračovanie nižšie:


Televízia Slovak Sport.TV zatiaľ však nemá licenciu na vysielanie. Požiadať by o ňu mal samotný prevádzkovateľ televízie v najbližšej dobe. Za projektom stojí spoločnosť Slovak Sport, s.r.o. so sídlom v Nitre.

Slovak Sport.TV sa chce zameriavať na priame prenosy a záznamy z domácich športov ako basketbal, volejbal a hádzaná, zápasy futbalovej a hokejovej ligy, florbalu, hokejbalu. Významná pozornosť bude tiež venovaná automobilovým športom, boxu, golfu a mnohým ďalším. Zásadnou novinkou bude príprava priamych prenosov zo súťaží nižších úrovní, a to zo všetkých regiónov Slovenska.

Prečítajte si tiež: SLOVAK SPORT.TV – Nová slovenská športová stanica

Televízia chce byť dostupná vo väčšine satelitných platformách, ako aj káblových a IPTV sieťach.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.