Reklama

Vu+ ULTIMO 4K v predaji ešte do konca roka, poznáme jeho cenu

O niekoľko týždňov sa dostane do predaja nová vlajková loď značky Vu+ – Vu+ ULTIMO 4K. Pôjde už o v poradí tretí prijímač od tohto populárneho výrobcu linuxových prijímačov s podporou príjmu programov v UHD kvalite s kodekom H.265.

Od decembra 2015 je dostupný v predaji Vu+ Solo 4K, v týchto dňoch štartuje predaj Vu+ Uno 4K a vlajková loď Vu+ ULTIMO 4K má prísť do predaja koncom decembra 2016. Informoval dnes o tom výhradný distribútor tejto značky pre strednú, južnú a východnú Európu, spoločnosť AB-COM.
Pokračovanie nižšie:


Vu+ ULTIMO 4K pracuje so systémom Enigma 2, disponuje dvomi čítačkami dekódovacích kariet a dvomi CI slotmi pre CAM moduly. Srdcom boxu je aktuálne najvýkonnejší procesor, ktorý bol doteraz použitý v satelitnom prijímači, a to QUAD CORE 1,5GHz (20 000 DMIPS). K jeho výkonu pomáha aj operačná pamäť 3 GB DDR4 a 4 GB flash pamäť. Výrobca pokračuje v trende novej technológie FBC tunerov a preto do prijímača Vu+ ULTIMO 4K bude možné vložiť až tri tunery z toho dva Dual FBC DVB-S2 a jeden Dual DVB-S2 alebo DVB-T2/C. Jeden duálny FBC tuner vie pritom nahradiť 8 štandardných tunerov DVB-S2. Pri plnom osadení tak box môže uspokojiť nároky aj toho najnáročnejšieho používateľa. Len pre porovnanie, do prijímača Vu+ SOLO 4K je možné osadiť iba jeden duálny FBC tuner a jeden duálny DVB-S2 alebo DVB-T2.

Na prednom paneli je k dispozícii 4″ farebný displej, ktorý vie zobraziť po správnom nastavení aj logá kanálov (picony), hodiny, čas do konca programu ako aj živé vysielanie. Do prijímača bude možné nainštalovať aj interný pevný disk SATA a to ako 2,5″ tak aj 3,5″. Zaujímavými novinkami sú ešte aj Dual transcoding a zabudované WIFI s podporou ako 2,4 tak aj 5 GHz.

Vu+ ULTIMO 4K sa bude predávať s rôznymi osadenými tunermi. Základná verzia s jedným Plug&Play DUAL FBC tunerom DVB-S2 má byť v predaji za 549 € s DPH.

vu_ultimo4k1

vu_ultimo4k_z1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zbytočne predražena hračička pre chlapov..

  2. Náhodou neexistuje ešte porovnávacia tabuľka pre nových modelov? Už je toľko modelov na trhu, že človek sa v tom ťažko vyzná.

  3. Chýba už len podpora DVB_S2X a bude to super prijimac.

Komentáre už nie sú povolené.