Reklama

Universal Channel prinesie v jeseni premiérové časti seriálov Rookie Blue, Havaj 5-0, Dobrá manželka a Inteligence

Universal Channel odvysiela pre všetkých svojich divákov v jeseni premiérové časti seriálov Rookie Blue, Havaj 5-0, Dobrá manželka, Spravodlivosť v krvi a Inteligence. Okrem toho od októbra pripravil aj novú programovú schému, ktorá im prinesie premiérový seriál každý všedný deň od 21:20 a víkendové večery od 21:00 skvelé filmy.
Pokračovanie nižšie:


Už koncom septembra prinesie Universal Channel v poradí piatu sezónu policajného seriálu Rookie Blue (každý pondelok od 22. septembra o 21:20), ktorá začína, keď dva ľudské životy visia na vlásku. Policajti Sam Swarek a Chloe Priceová boli postrelení v službe a obaja sú v intenzívnej starostlivosti v Memorial Hospital. Život v 15. divízii však musí ísť ďalej.

V poradí už 4. sezónu z policajného seriálu Spravodlivosť v krvi budú môcť zhliadnuť diváci na Universal Channel už od 3. októbra 2014 (každý piatok o 21:20), kde sa tentokrát objaví Tom Selleck ako Frank Reagan, policajný komisár stojací na čele nielen policajnej jednotky v New Yorku, ale taktiež vlastnej rodiny.

Diváci sa môžu tešiť aj na premiérovú 6. sezónu z populárneho seriálu z právnického prostredia Dobrá manželka (od 15. októbra každú stredu) s Juliannou Marguliesovou v hlavnej úlohe, ktorá za túto rolu vyhrala cenu Emmy 2014 v kategórii Najlepšia herečka v dramatickom seriáli. Nové diely seriálu začne vysielať Universal Channel necelý mesiac po uvedení v USA (september 2014).

Exkluzívnou premiérou mesiaca október je sci-fi seriál Inteligencie (od 9. októbra každý štvrtok), v ktorom sa v hlavnej úlohe agenta Gabriela objaví Josh Holloway (známy zo seriálu Nezvestní).

V neposlednom rade uvedie Universal Channel aj novú 4. sezónu detektívneho seriálu Havaj 5-0 (od 14. októbra každý utorok), v ktorom sa okrem hlavnej pätice detektívov tentokrát diváci stretnú aj hosťujúcou Melanie Griffithovou, ktorá stvárnila matku detektíva Dannyho z jednotky Havaj 5-0, a ďalej potom s hercami zo seriálu Stratení – Jorge Garcia ako Jerry Ortega či Terry O’Quinn ako Joe White.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. „K samotnej zmene by malo dôjsť okolo 2. septembra 2014.“ To moze byt aj kludne 15.9. http://www.satelitnatv.sk/2014/08/universal-channel-uz-o-mesiac-v-sirokouhlom-formate-169/

  2. @fajnsmeker:
    Pokojne si napokon ešte pridali vyše týždňa…

Komentáre už nie sú povolené.