Reklama

Eurosport prinesie z tenisového grandslamu US Open viac ako 200 hodín priamych prenosov

Eurosport ponúkne pre všetkých tenisových priaznivcov viac ako 20 hodín živého tenisového vysielania denne z posledného grandslamu sezóny – US Open. Na oboch svojich kanáloch – Eurosport International a Eurosport 2 – bude US Open vysielať od 26. augusta do 10. septembra 2013. Celkovo sa diváci môžu tešiť na viac ako 200 hodín priamych prenosov. Informovala o tom česká verzia Eurosportu.
Pokračovanie nižšie:

Eurosport bude odvysiela zápasy zo šiestich kurtov – z centrálneho kurtu Arthura Ashea, kurtu Louisa Armstronga, Grandstandu a kurtov č. 11, 13 a 17.

Každý deň sa môžu diváci tešiť nielen na skvelé športové výkony, ale aj na analýzy a rozhovory tenisových expertov Eurosportu Barbary Schettovej a Matsa Wilandera. Bývalá rakúska tenistka Barbara Schettová sa v roku 1999 prebojovala na US Open do štvrťfinále, Švéd Mats Wilander US Open vyhral v roku 1988, keď vo finále porazil Ivana Lendla.

Priame prenosy štartujú už 26. augusta o 17:00 živým prenosom na kanále Eurosport 2 a o 17:45 na Eurosport International. Ešte pred štartom si môžu fanúšikovia vychutnať minuloročné finále a víťazstvo A. Murrayho.

(Eurosport)

Mohlo by vás ešte zaujímať