Reklama

Severoamerická národná futbalová liga sa presúva na Premier Sport

Severoamerická National Football League (NFL) bude v sezóne 2020/2021 dostupná pre slovenských a českých divákov na platenom športovom programe Premier Sport. Najsledovanejšiu zámorskú NFL, si tak budú môcť od novej sezóny vychutnať iba zákazníci platforiem Magio TV, Magio Sat, DIGI TV, Orange TV, Telly, O2 TV, T-Mobile, T-Mobile Sat, ako aj mobilných Magio GO, DIGI GO, Orange TV, Telly, O2 TV CZ či T-Mobile GO.
Pokračovanie nižšie:

Nová sezóna odštartuje tzv. NFL Kickoff zápasom v noci z 11. na 12. septembra, kedy cestu za obhajobou odštartuje Kansas City Chiefs s quarterbackom a najlepšie plateným športovcom sveta Patrickom Mahomesem, jeho súperom bude Houston Texans. Absolútny víťaz vzíde zo Super Bowlu LV, ktorý sa uskutoční 7. februára na štadióne Raymonda Jamesa v Tampe na Floride.

Každý hrací týždeň sa môžu tešiť diváci na päť priamych prenosov, vrátane najsledovanejšej televíznej udalosti USA – záverečného Super Bowlu.

Chýbať nebudú duely zo štvrtkových Thursday Night Footbal, tri nedeľňajšie atraktívne prenosy vrátane Sunday Night Football, tradičná pondelková dohrávka Monday Night Football a samozrejme ani magazín NFL Game Day.

Na komentovaní prenosov z NFL sa bude podieľať skúsený tím pod vedením Jindřicha Rajchla, ktorý má s americkým futbalom viac ako dvadsaťročné skúsenosti. Spolu s Jindřichom Rajchlom nájdeme v komentátorskom tíme tiež ostrieľaných harcovníkov Honzu Štieglera, Honzu Dundáčka, Standu Jantoša, ale aj novú krv v podobe Ondra Horáka či Olivera Sálusa.

Doteraz bola NFL dostupná divákom na športových staniciach Sport1 a Sport2 a to od roku 2010.

Najbližšie priame prenosy z NFL:

LogoNázov staniceDátumZačiatokProgram
PREMIER SPORT11.09.202002:15NFL – Americký futbal
Kansas City – Houston
PREMIER SPORT13.09.202019:25NFL – Americký futbal
Atlanta – Seattle
PREMIER SPORT13.09.202022:20NFL – Americký futbal
New Orleans – Tampa Bay

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. pokiaľ viem slovenská O2TV toto nemá v ponuke

Komentáre už nie sú povolené.