Reklama

DIGI vydala nový softvér pre prijímače Kaon NA 1170 HD

Satelitná platforma Nová DIGI TV v noci z pondelka 5. na utorok 6. októbra 2015 vydala novú verziu softvéru pre prijímače Kaon NA 1170, ktorá má označenie 00.00.00.14.

K aktualizácii na novú verziu dôjde automaticky ak zákazník bude mať box zapnutý na akomkoľvek programe z transpondéra 12 054 MHz, z družice Thor 6 (0,8°W), z ktorého vysielajú napr. programy Jednotka HD, Markíza HD, JOJ HD či Dvojka. Po prepnutí na jeden z týchto programov sa objaví na obrazovke hláška o dostupnej novej aktualizácii pre prijímač. DIGI Box sa zákazníka nebude pýtať, či chce alebo nechce vykonať upgrade, ale automaticky ho vykoná.
Pokračovanie nižšie:


Počas aktualizácie je potrebné nechať zapnutý prijímač až do úplného dokončenia procesu aktualizácie. Ak všetko prebehne v poriadku, box sa sám reštartuje a spustí sa posledne sledovaný program. Zákazníkom, ktorí mali prijímač v noci v StandBy režime sa aktualizácia vykonala automaticky. Či sa nový softvér nahral do prijímača je možné si overiť v Menu prijímača (MENU-Nastavenia systému-Systémové informácie: S/W 00.00.00.14).

Jedná sa už o v poradí tretiu aktualizáciu softvéru tento rok pre DIGI TV boxy. Nová verzia prináša užívateľom ako obvykle niekoľko vylepšení, opráv a noviniek.

Prehľad zmien SW: 00.00.00.14, ktoré sme si v redakcii SatelitnáTV.sk všimli:

– pridané boot logo Kaon
– upravená prvotná inštalácia (pridaná voľba Česká republika a DIGI CZ – po výbere ČR vyhľadá české programy ČT Sport HD, Prima HD, ČT:D/ČT art, Nova HD, Fanda, Telka, Smíchov, Prima Zoom, Prima Love, TV Barrandov, Barrandov Plus, Kino Barrandov a Nova Cinema)
– drobné zmeny v hlavnom menu
– upravená bola hláška o nedostupnosti kanálu – pridané bolo číslo zak. linky
– ak operátor odpojí zákazníka z dôvodu neuhradenia faktúr, zobrazí sa na obrazovke hláška
– upravený text žiadny signál na „Zlý alebo žiadny satelitný signál“
– pri zmene technických parametrov či pridania nového programu do rastra už nebude nutné aby zákazníci vypínali box do StandBy režimu, box vykoná aktualizáciu automaticky.
– opravené zobrazovanie DVB tituliek, ak sú zapnuté české DVB titulky na programe Film Europe, už sa nezobrazujú rumunské titulky na programoch Discovery.
– do menu (Nastavenia systému) pribudla voľba „Automatická aktualizácia“ (Zap./Vyp.).

kaon_update1
Proces aktualizácie DIGI boxu Kaon NA1170

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Po vyrobnych nastaveniach najde aj ceske programy Smíchov, Telka, Prima Zoom, Nova HD, CT:D… Staci len zvolit jazyk – SK, krajina: ČR – DIGI Slovakia – tabulku ak mate zaujem aj o prijem inych programov.. odkliknut OK. 🙂

  2. Za české palec hore. Prečo mi ich ale hádže na čísla 1011 a vyššie?

  3. Vsetko co je 1000+ su negarantovane kanaly. DIGI SK STBcka umoznuju zmenit poradie kanalov.

  4. A mas zapnutu TV? Kde nemas obraz? Na ako kanali? Co ti vypisuje za hlasku? Uz ked chces aby ti niekto poradil tak aspon popis podrobne kde je problem.

  5. V hlavnom zozname nemozes usporiadat nic, iba v oblubenych.

  6. fajnsmeker prosím ta nápis mi podrobne ako mám nastaviť tie ceske stanice.Vcera som to skúšal a nechcel som aby mi to všetky programi vymazalo.Zatial dik.

  7. Bez výrobnych nastavení české nenaladiš. Čo odklikať som popisal vyššie.

  8. Fajnsmeker musím kliknúť na výrobne nastavenia to chápem ale tie programi čo mám teraz uložené sa nevymažú lebo ako som to skúšal tak niečo sa mi take niečo zobrazilo.

  9. Fajnsmeker som myslel od1 až neviem po 100 či sa to aktualizuje aj s tými českými.

  10. 1 az 121 ti zostanu bez zmeny. Ceske pribudnu od 1000+

  11. mne nejde digi vobec, vypla som to asi 10 krat, a mozem pozerat akurat tak napis zly alebo ziadny signal……a pritom na druhej telke to ide normalne…

  12. Treba skontrolovat kabel ci je dobre zapojeny od paraboly. Pripadne nanovo nahodit f-konektory. Dalsia moznost je vyskusat ten box pri druhej telke s inym kablom.

  13. Fajnsmeker dakujem za navod na dalsie ceske programy

  14. DOBRI DEN SOM SKUSAL CESKE PROGRAMI ALE POTOM MI NEIDU SLOVENSKE PROGRAMI DAKUJEM ZA PRISPEVOK

  15. PRECO MI NEIDU CESKE PROGRAMI SOM SKUSAL CESKE TAK MI NEIDU SLOVENSKE DAKUJEM

  16. Co znamena nejdu? Lebo ja pod pojmom nejdu rozumiem ze ich mas vyhladane, ale ti jednoducho nejdu, cize cierna obrazovka. Ak ich nemas v zozname tak sprav vyrobne a odlikaj presne to co napisal fajnsmeker vyssie.

  17. To je také tažké pre niektorých pochopiť?

    Jazyk: Slovenčina
    Krajina Česká republika
    Poskytovateľ: DIGI Slovakia

    – tabulku ak mate zaujem aj o prijem inych programov.. odkliknut áno/OK.

Komentáre už nie sú povolené.