Reklama

TV JOJ predstavila svoj nový seriál Divoké kone, štartuje už 5. januára 2015

JOJ Group dnes predstavila svoj nový seriál, ktorý začne vysielať už od pondelka 5. januára 2015 na svojom hlavnom kanáli TV JOJ. Seriál budú môcť sledovať diváci až štyri krát do týždňa a to v hlavnom vysielacom čase so začiatkom o 20:20. „Diváci sa môžu tešiť na pútavý dej, skvelých hercov, nádherné kone a epické prostredie slovenskej prírody, v ktorej sa seriál nakrúca,“ uviedla dnes televízia v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:


V rodinnej ságe Divoké kone sa predstavia také slovenské osobnosti ako Leopold Haverl, Ivan Romančík, Anna Javorková, Marián Slovák, Eva Landlová, Pavel Višňovský, Ivan Tuli Vojtek, Juraj Kemka, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Marko Igonda, Lujza Garajová Schrameková a mnohí ďalší. Zárukou úspechu má byť podľa JOJ Gorup okrem hercov aj tvorivý tím, ktorý vedie kreatívna producentka Danica Haláková, výkonný producent Palo Polner a režisér Braňo Mišík. Ústrednú skladbu seriálu, ktorú naspievali Mária Čírová a Peter Bažík, zložil a nahral producent Tomi Popovič.

Seriál Divoké kone sa začal nakrúcať už v júni 2014. V týchto dňoch majú tvorcovia za sebou približne 120 filmových dní v špeciálne vyberaných lokáciách, v jazdeckej škole, na statku v Miloslavove, v nádherných prírodných exteriéroch, aj v očarujúcom prostredí malebného mlyna v Malých Karpatoch. Filmovacie štúdio s interiérmi je postavené v Bratislave.

Kone sú živou a dynamickou súčasťou príbehu, nielen jeho kulisou. Vzhľadom na náročnosť mnohých epických záberov, v ktorých postavy jazdia na koňoch, využívajú tvorcovia počas nakrúcania umenie profesionálnych dablérov – kaskadérov. Seriálové kone zo stajne Moniky Fišerovej sú špeciálne trénované na prácu pred kamerou, spolupracovali už na mnohých domácich, ale aj zahraničných produkciách a filmových projektoch.

Moje očakávania sú jednoznačné – chceme, aby sa seriál ľuďom páčil. Prinesieme na obrazovky znova niečo nové, čo je o level lepšie, väčšie, krajšie a slovenskejšie ako doterajšie projekty. Som rada, že mi televízia JOJ umožnila pracovať so skvelým tímom a že môžem priniesť ľuďom seriál, aký som vždy túžila robiť. Kone sú celý môj život srdcová záležitosť, mám aj svoje vlastné. Koňmi som „nakazila“ už veľa ľudí a verím, že aj vďaka ságe Divoké kone ich nakazím ešte viac,“ teší sa Danica Haláková, kreatívna producentka seriálu.

V JOJ Group sa tešíme na rok 2015 najmä preto, že prinesieme divákom novú, atraktívnu a kvalitnú programovú ponuku. Prvou z noviniek bude rodinný seriál Divoké kone, ktorý je robený nielen s profesionálnym prístupom, ale aj so srdcom a je to na ňom vidieť,“ uviedol generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

Mohlo by vás ešte zaujímať