Reklama

Antik Telecom vydal novú verziu softvéru pre SmartTVBox, prináša mozaiku či videonávody

Košický operátor Antik Telecom sprístupnil v týchto dňoch novú verziu softvéru pre užívateľov SmartTVBoxu. Verzia s označením 1.2.8 prináša okrem drobných úprav aj nové funkcie ako mozaika, videonávody, označovanie reprízovaných relácií v archíve či virtuálnu klávesnicu pre zadávanie hesiel.

Aktualizácia boxu na novú verziu softvéru prebehne automaticky pri zapnutí prijímača do elektrickej siete, alebo je ju možné vykonať manuálne cez samotné menu (Menu-Aktualizácie-Kontrola softvéru). Počas prebiehajúcej aktualizácii je dôležité, aby ste prijímač nevypínali a počkali až pokiaľ sa nová verzia softvéru nainštaluje do zariadenia.
Pokračovanie nižšie:

V hlavnom menu v SmartTVBoxe pribudla do kategórie „Kanály“ voľba „Mozaika“, ktorá prináša užívateľom 17 televíznych kanálov na jednej obrazovke spolu s podrobnými informáciami o aktuálne bežiacom programe z elektronického programového sprievodcu (EPG). Medzi programami je možné sa presúvať šípkami, prepnúť na vybraný kanál je možné stlačením tlačidla OK na diaľkovom ovládaní.

smart_tv_b_1_2_8_v1

Vďaka Videonávodom môžu všetci užívatelia SmartTVBoxu získať jednoducho a rýchlo návod ako využívať vybrané funkcie boxu.

smart_tv_b_1_2_8_v3

Určite zaujímavou novinkou je aj označovanie repríz v samotnom archíve. Diváci tak môžu vidieť či sa jedná o premiéru, alebo reprízu programu.

smart_tv_b_1_2_8_v4

Smart TV Box je set-top-box vďaka ktorému je možné sledovať základné slovenské a české programy bez poplatkov na celom území Slovenskej republiky, stačí si len zakúpiť zariadenie a pripojiť ho k internetu od ktoréhokoľvek poskytovateľa s rýchlosťou minimálne 2 Mbps. Okrem bezplatného balíka je možné si objednať aj platený MIX balíček, ktorý obsahuje už viac ako 20 televíznych programov, za mesačný poplatok 5,5 € mesačne.

TIP: Nový Smart TV box – IPTV a DVB-T prijímač v jednom

Mohlo by vás ešte zaujímať