Reklama

Majitelia Smart TV televízorov od LG majú k dispozícii už aj aplikácie TV SME a FilmBox Live

Výrobca Smart TV televízorov LG sprístupnil pre slovenských a českých majiteľov týchto televízorov dve nové aplikácie. Konkrétne sa jedná o aplikáciu portálu TV SME a aplikáciu FilmBox Live. Vďaka aplikácii TV SME môžu už aj majitelia televízorov od výrobcu LG sledovať spravodajstvo ako aj zábavné programy internetovej televízie TV SME. Aplikácia bola doteraz dostupná iba v Smart TV televízoroch od výrobcu Samsung.
Pokračovanie nižšie:


Aplikácia FilmBox Live prináša výber z niekoľko stoviek filmov ako aj živé vysielanie staníc Fightbox, Docubox a Fashionbox.

V prípade aplikácie TV SME sa jedná o bezplatnú aplikáciu u FilmBox Live sa vyžaduje predplatné. Samotná cena závisí od konkrétneho balíčka, ktorý si zákazník vyberie. Cena jedného balíčka Filmbox stojí 79,99 Kč (3,17 €), poprípade balíček komplet 179,99 Kč (7,14 €).

Pripomeňme, že aktuálne majú majitelia televízorov prístup napr. k známym aplikáciám ako Topfun, Skype, Twitter, Facebook, ČTK, RedBull TV ako aj mnoho ďalších.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Som majitel Bluray BP-620 ktore obsahuje smart TV, budu niekedy dostupne rovnake aplikacie aj pre Bluray prehravace, alebo je mi tato funkcia celkom na nic?

Komentáre už nie sú povolené.