Reklama

Športové televízne kanály Orange Sport ukončia vysielanie

Prémiový športový kanál Orange Sport spustil vysielanie oficiálne 15. augusta 2018. Program vysiela s českou licenciou, podľa ktorej je prevádzkovateľom český operátor O2TV. Od svojho štartu je Orange Sport dostupný, spolu s občasnými kanálmi Orange Sport 2 až 4, exkluzívne iba pre zákazníkov Orange TV (IPTV, OTT aj satelit). Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk však športové kanály Orange Sport už svoje tretie narodeniny neoslávia. Orange sa rozhodol ďalej v tomto projekte nepokračovať.
Pokračovanie nižšie:

Športové stanice Orange Sport ukončia k 30.6.2021 svoje vysielanie. Od 1. júla 2021 tak k týmto programom nebudú mať klienti Orange TV prístup. Z toho dôvodu dôjde aj k viacerým zmenám v programových balíkoch.

Televízny balík Orange Šport budú mať zákazníci od júna do augusta bezplatne. Od 1.7.2021 nahradia Orange Sport, Orange Sport 2, 3, 4 v tomto balíku nové TV stanice, a to konkrétne Premier Sport vysielajúci Premier league a športové stanice z aktuálneho Balíka Šport Z (Arena Sport 1, Arena Sport 2, Nova Sport 1 a Nova Sport 2).

V balíku Super Šport nahradí kanály Orange Sport kanál Premier Sport, ktorý prináša vo vysielaní ostrovný futbal.

Predplatiteľom balíka Všetky prémiové balíky sprístupní Orange športové programy z balíka Šport Z. Od 1.7.2021 tak bude Balík Všetky prémiové balíky obsahovať aj televízne stanice Arena Sport 1, Arena Sport 2 a televízne stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

Od 1. júla 2021 budú televízne stanice Orange Sport, Orange Sport 2, 3, 4 v televíznej službe Orange TV Šport cez internet a Orange Šport Biznis nahradené televíznou stanicou Premier Sport a po novom budú súčasťou týchto balíkov aj verejnoprávne programy Jednotka HD a Dvojka HD.

Najväčším lákadlom vo vysielaní Orange Sport boli prenosy Ligy majstrov ako aj domácej Fortuna ligy či zápasov českých futbalových a hokejových líg. Väčšina z týchto súťaží sa po ukončení vysielania presunie na iné športové kanály.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nuž, chceli to len pre seba, vrátane Figy majstrov a tak aj dopadli. Antik to raz-dva využije u zákazníkov Orangeu so satelitom.

    1. Co s tým majú ti amateri z Antiku? LM nekúpili takže zákazníci Orange pôjdu tam kde im ju dajú…

  2. To sa dalo čakať skončí LM tak Orange sport aspoň vráti naspäť LM Ján patrí

    1. A kam patrí LM ? Ak mám dobre informácie tak by LM mala vysielať Digi tv alebo nebodaj iná tv?

    2. Ved to som mal na mysli že LM patrí telekom toto bol omyl ked to dostal pomaranč

  3. Po tomto moze orange zrušiť celu televíznu službu… Všetci im odídu naspäť do telekomu ak nebudú spolu zdieľať kanál z LM….

    1. Orange sa snaží oklieštit satelitnú službu, aby zákazníci odišli sami. Vyradenie Orange športov je prvý krok.

  4. Pokiaľ viem tak sa mi zdá, že v balíku supersport za 6e bol tv kanál PREMIERSPORT, tak nemôže nahradiť OS…(v orange bez UFC)…, inak som zvedavý kde budu vysielať pocas PL NFL nedeľné zápasy ktoré boli na OS….

  5. Od začiatku predražené služby odsúdené na neúspech a zánik…

    1. Čo sa tyka telefonovania a prístupu k zákaznikom a proklientského správania sa telekom môže od Orange Slovensko mnoho učiť. Na druhej strane je pravda že čo sa týka televíznej služby tak jednoznačne Telekom

  6. Vieme kto bude mat televizne prava na Ligu Majstrov od buducej sezony?

  7. No treba povedať, že Magio + DIGI TV stále hrajú prvé husle…ostatným len omrvinky.

  8. Orange vypína na ligu majstrov maďarský kanál M4 šport, lebo ho majú v balíčku. Dôvod je že na území Slovenska nemajú vysielacie práva. Ale pri F1 vydielacie práva fungujú a nevadí to ani Šport1. Navyše Slovak Telekom vypína taktiež M4 šport len na ligu majstrov a to. už pri diskusii o 20:40, a zapnú o 22:40, a tých 10 až 13 minut môžete pozerať koniec zápasov. Takto to funguje už dva roky. V roku 2018 sa učili ako oblbnúť zákazníkov.

    1. Aha čo ja viem tak f1 blokovali na M4 od Orange… aspoň keď som to zo zaujímavostí pozeral či to tam ide ešte minulu sezónu… Ale viem že v službe sledovaniTV maďarský M4 šport počas ligy majstrov neblokovali iba archív bol blokovany na LM … No ale M4 sa dala ľahko sledovať cez VPN keďže to je verejnoprávna tv …. Len si nemohol človek vybrať aký zápas chce pozerať ale musel iba jeden aký mu pustili preto som si nakoniec aj zaplatil ale O2 TV SPORT ktorý je omnoho výhodnejší ako ORANGE….

  9. Len predpokladam, ze i O2 TV Sport nema zakupenu licenciu na najblizsie rocniky Ligy Majstrov…

    1. práva zatiaľ vlastný turek komu to predá ukáže čas

    2. F1 ma Sport 2, Moto GP zase Novasport a Redbull Tv, Lm a Nemecku ligu Sport 1 De, atd.

  10. Cakal som, ze Joj TV, kedze su sumy, ze by ich dalsi kanal mal byt sportovy, ale kedze nasu ligu vsetkym vyfukla markiza, tak neviem….

    1. Slovenska stanica sportova je ale mna moc neoslovila vola sa Arena Sport

  11. Od nadchádzajúcej sezóny 2021/2022 sa práva na Ligu Majstrov budú v SR zdielať, teda bude ju vysielať viac providerov, teda u nikoho to nebude exkluzivita.

    1. V letnom období, po ukončení aktuálnej sezóny Ligy majstrov UEFA čaká služby Orange Sport zmena. Športová televízna stanica Orange Sport od 1.7. prestane vysielať. Ostatné služby (Premier Sport a ďalšie športové stanice) budú vysielať v pozmenenej štruktúre. Naďalej sa však s Orange TV môžete tešiť na atraktívny športový obsah, ktorý pre vás v tejto chvíli pripravujeme – bude tam aj špičkový svetový futbal, chýbať nebudú ani domáce futbalové zápasy, bojové športy či iné televízne prenosy. Ako presne bude vynovený program vyzerať, a kde sa môžete tešiť na svoje obľúbené športové zápolenia, sa postupne dozviete či už na tejto stránke, alebo z vysielania stanice Orange Sport či iných zdrojov……Podľa tohto vyjadrenie Orange všetko tomu nasvedčuje….

    2. Vieš viac podrobností, kto každý bude mať LM v ďalšej sezóne?

  12. Lm si mozem pozret na nemeckych staniciach a dokonca od 1.5. Mi naskocila sportova stanica Redbull Tv, Nhl na Novasport,

Komentáre už nie sú povolené.