Reklama

Magio GO: V HD kvalite už prvých päť kanálov

Po niekoľkodňových testoch programu DIGI Sport 1 vo vysokom rozlíšení rozšíril Telekom Magio GO o ďalšie programy v HD kvalite. Ako sme si v redakcii portálu SatelitnáTV.sk všimli, len pred niekoľkými minútami boli nahradené ďalšie štyri SD programy ich HD verziami. Od dnes môžu predplatitelia mobilnej služby v lepšej obrazovej kvalite sledovať už aj programy Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD a JOJ HD. Celkovo tak aktuálne Magio GO ponúka päť staníc vo vysokom rozlíšení. Postupne majú pribúdať ďalšie.
Pokračovanie nižšie:


HD kvalita je dostupná však iba pri sledovaní živého vysielania. V prípade archívu sú vyššie uvedené programy dostupné aj naďalej v SD kvalite.

Súčasťou Magio GO je 50 televíznych kanálov, ktoré si môže predplatiť ktokoľvek. K dispozícii sú dva programové balíčky – Magio GO za 3,99 € a rozšírený Magio GO Premium za 5,99 € mesačne. Zákazníci Magio TV a Magio Sat môžu službu využívať bezplatne.

TIP: Magio Go TV box – prenosný se-top-box od Telekomu

Magio GO umožňuje sledovať televíziu svojim predplatiteľom kedykoľvek a to vďaka mobilných zariadeniam ako smartfón, tablet či PC. Novinkou je aj Magio Go TV box, ktorý je možné pripojiť cez HDMI kábel k televízoru. Jediné, čo zákazník potrebuje, je internetové pripojenie cez kábel alebo WiFi od akéhokoľvek poskytovateľa a existujúci alebo nový účet Magio GO.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Cez magio box mi seká obraz ak nastavím kvalitu na super vysoká, zvuk je OK, internet tiež. Nemá dakto podobný problém?

    1. 8 mbps, na mobile a pc je to ok len na go boxe pri super vysokej kvalite je obraz sekany a zvuk nie je synchronny s obrazom. Ak dam nizsiu kvalitu je to ok.

    2. Mozno SW bug, alebo chipset nestiha dekodovat stream s takym vysokym bitrate. V akom kodeku sa to vobec streamuje, h.264 alebo uz HEVC? A co ma ten box vlastne za chip? Narychlo som to nenasiel a dokladnejsie hladat sa mi uz teraz nechce…

  2. Komunikoval som teraz aj priamo so špecialistom čo má na starosti mágio go službu a vraj vedia o tomto probléme na tom mágio go boxe a už to bolo poslané na dodávateľa týchto zariadení, že sa tam vyskytuje takáto chyba, takže už by to mal priamo dodávateľ riešiť a pravdepodobne tam bude vydaná aktualizácia, ktorá by mala tento problém odstrániť. Kedy ale presne Vám nedokážem povedať. Malo by to byť však v krátkej dobe
    Nemalo by ísť o hardwerovú chybu a problém by sa mal týkať len toho playeru, skrz ktorý ide to vysielanie, takže by mala stačiť len aktualizácia.

Komentáre už nie sú povolené.