Reklama

Novinka VU+ UNO 4K v predaji už v novembri, aj na Slovensku

Najnovšie linuxové prijímače VU+ UNO 4K by sa mali dostať do predaja na Slovensku ešte v priebehu novembra tohto roku. Informoval o tom výhradný distribútor značky VU+ pre strednú, južnú a východnú Európu, spoločnosť AB-COM. Po prvýkrát bol prijímač predstavený odbornej ako aj širokej verejnosti na výstave ANGA COM 2016 v nemeckom Kolíne nad Rýnom ešte v júni tohto roku. Pôjde už o v poradí druhý model VU+ s možnosťou prijímu programov v SD, HD aj UHD kvalite (4K) s najnovším kodekom H.265. Spomeňme, že už od minulého roka je v predaji box VU+ SOLO 4K.
Pokračovanie nižšie:


VU+ UNO 4K disponuje jednou čítačkou dekódovacích kariet a jedným CI slotom pre CAM moduly. Srdcom boxu je procesor Dual Core 1,7GHz (12 000 DMIPS). K dobrému výkonu dvojjadrového procesoru pomáha aj operačná pamäť 2 GB DDR4 a veľká 4 GB-ová flash pamäť. Užívateľom bude k dispozícii, podobne ako v prípade VU+ SOLO 4K, duálny Plug&Play FBC tuner, ktorý vie nahradiť až 8 štandardných DVB-S2 tunerov. Do predaja sa má navyše dostať aj verzia s duálnym Plug&Play FBC tunerom DVB-C. Box bude napájaný externým adaptérom (12V).

Doporučená maloobchodná cena VU+ UNO 4K, ktorý pracuje pod systémom Enigma 2, bude 269 € s DPH. Podrobnejšie sa novému boxu ešte budeme venovať. Jeho recenziu by sme mali priniesť už v najbližších týždňoch na našom portáli SatelitnáTV.sk.

Základná charakteristika prijímača VU+ UNO 4K :
Procesor: Dual Core 1,7GHz (12 000 DMIPS)
Tuner: 1x Plug&Play DUAL FBC DVB-S2 alebo Plug&Play FBC DVB-C
RAM: 
2GB DDR4
Flash: 
4GB
2x USB 3.0 (bočný a zadný panel)
1x Ethernet (Gigabit)
1 RS 232 (RJ11)
1x S/PDIF
1x HDMI 2.0
Podporuje: streamovanie videa na mobilné zariadenia či PC, webové rozhranie, transcoding, DiSEqC 1.0/1.1/1.2, USALS, rozlíšenie do 2160p.

vu_uno_4k_p12
VU+ Uno 4K – Predný panel
vu_uno_4k_z12
VU+ Uno 4K – Zadný panel

Ako funguje duálny Plug&Play FBC tuner spolu so satelitným prijímačom VU+ SOLO 4K si môžete pozrieť v nasledujúcom videu.

Mohlo by vás ešte zaujímať