Reklama

freeSAT rozširuje ponuku. Pridáva Dvojku HD a 6 maďarských kanálov

Zákazníci satelitného operátora freeSAT sa môžu tešiť na nové kanály. V ponuke od 13. apríla 2016 pribudne HD verzia druhého programu slovenskej verejnoprávnej televízie a oficiálne aj 6 maďarských kanálov RTL II, RTL+, Sorozat+, Film+ HU, Muzsika TV a Cool.

Slovenskí zákazníci budú mať v rámci balíka freeSAT medium HD k dispozícii Dvojku už aj v HD verzii. Druhý kanál verejnoprávnej RTVS je určený pre náročnejších divákov a v ponuke sú i programy pre menšiny. Okrem toho samozrejme Dvojka prináša aj športové prenosy zo súťaží ako je Európska liga vo futbale či Tipsport liga v ľadovom hokeji.
Pokračovanie nižšie:


Maďarský kanál RTL II prináša zábavu pre celú rodinu. V programe sú rôzne televízne šou ako napríklad kuchárska „Nechaj ma variť“, v ktorej medzi sebou pri sporáku súťažia rodiny. Kanál okrem toho vysiela aj známe americké seriály, filmy v prime-time a športové prenosy napríklad z futbalovej Európskej ligy.

V programe kanála RTL+ sa nachádzajú filmy, seriály i lifestylové magazíny. „Taste“ je trebárs americká reality kuchárska súťaž. Diváci, ktorí uprednostňujú filmy alebo seriály, si môžu vychutnať americké sitcomy ako „Ženatý so záväzkami“ v maďarčine.

Fanúšikov seriálov uspokojí kanál Sorozat+. Sitcomy, či kriminálky, komédie i sci-fi, seriály na ňom bežia 24 hodín denne. V programovej ponuke sú tituly od svetoznámych medzinárodných štúdií i maďarská tvorba.

Film+ je určený pre všetkých, ktorí si chcú vychutnať kvalitnú zábavu a zážitok domáceho kina priamo v obývačke a v maďarčine. Film+ momentálne ponúka najúspešnejšie akčné a sci-fi filmy ako je „Terminátor“ a „Red“.

Muzsika TV je rozmanitý a zábavný hudobný kanál, ktorý 24 hodín denne vysiela skvelý mix tradičnej i modernej hudby, dance pop, disco, operetu či najväčšie hity. Objavia sa i najnovšie videoklipy a domáce hviezdy pop music.

Zábavný kanál Cool sa venuje predovšetkým úspešným seriálom a filmom. V programe sú najmä detektívky zo série CSI, „Kosti“, „Mentalista“ a iné.

Všetky informácie o nových kanáloch v ponuke freeSAT:

kanáljazyková stopabalíkpozícia
Dvojka HDslovenskáfreeSAT medium HD34
RTL IImaďarskáfreeSAT medium155
RTL +maďarskáfreeSAT medium156
Sorozat +maďarskáfreeSAT medium158
Film +maďarskáfreeSAT medium160
Muzsika TVmaďarskáfreeSAT medium159
CoolmaďarskáfreeSAT light157

Technické parametre pre zákazníkov s vlastným prijímačom:

Dvojka HD
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 054 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: ST
Kódovanie: áno

RTV II, RTL+, Sorozat + a Muzsika TV
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 111 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 7/8
SR: 28000
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: UPC Direct
Kódovanie: áno

Cool
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 804 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 28000
FEC: 7/8
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: UPC Direct
Kódovanie: áno

Film+ HU
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 766 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 28000
FEC: 7/8
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: UPC Direct
Kódovanie: áno

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ale sa im zije, to hej… Telekom zabezpecuje kapacitu a oni si pekne potom pridavaju. Samozrejme ze nieco za nieco, ale od Freesatu toho chodi na oplatku velmi malo k zakaznikom Telekomu, takmer nic. Snad si aspon naklady delia, za co by mohol ST kupit dalsi TP.

  2. @Src: no a co? Na astře u Skylinku si zas distribuci u desítek kanálů platí sami provozovatelé stanic. 😉

  3. tak ďakujem pekne, freesat, som zákazníkom už pár rokov, 5 – 6, možno aj viac, ale to spomalené pridávanie sk a cz programov a v poslednej dobe hlavne hd programov ma už prestáva baviť, freesat zaspáva čím ďalej viac, a neviem kedy sa chce zobudiť, stále mu chýba dobrá tretina cz programov ktoré majú iný operátori dávno v ponuke aj v základe a dokonca aj v hd , no a čo sa týka sk ponuky v hd tak to je úplná bieda, v sd stále nezaredené napr. WAU, mne nechýba ale manželke, detské RIK alebo ŤUKI, nič, a kedy sa dočkáme hd programov DAJTO, JOJ PLUS a DOMA neviem, no inde už vypínajú ich sd verzie, a cz hd programy CT1 a 2 nezachránia, no a čo ma ešte dosť hnevá je to ich „maďarské“ epg u väčšiny zahraničných programov, ktoré trvá už dlhé roky, takže tak, je tu síce aj pár plusov ale chcel som viac menej poukázať na to, čo ma už dosť dlho mrzí u freesat sk, a tak premýslam, či ešte a dokedy u nich zotrvať ako zákazník ktorý chce hlavne tie naše „sk“ programy a v najvyššej kvalite od „freesat sk“ no a potom to ostatné, čoho je myslím si že dosť, takže neviem či to je cesta, jeden hd (dvojka) program a šesť maďarských?! (nemám nič proti maďarom) ale „FREESAT SK“!!!

  4. Ak som to spravne pochopil Dvojka HD bude v baliku freeSAT medium HD a nie freeSAT medium. To znamena ze ti co maju stary balik maju smolu.

  5. Malé upresnenie:freeSAT cz/sk pridal 1sk program.UPC direct HU pridal 6 maďarských programov.

  6. Len pre upresnenie: upc direct nepridava nové programy, tieto su tam uz roky. Len od teraz oficialne ich ponuka aj freesat sk na dotovanych prijimacoch s nastavenim na sk región.

  7. @cubo: Máš pravdu ale môžeš za voľne rozhodnúť si predplatiť niečo iné, alebo mať len dvb-t fta.

    Pravda je, že sa upc direct zameriava na maďarský trh, sk/cz je len doplnok preto je na vedľajšej koľaji cz/sk ponuka.

    Asi by im nepriniesli take zisky ako náklady keby pridali aj naraz 10 cz/sk hd programov. Ide im len o zisky a aby neklesol počet zákazníkov.

    A asi ani telekom nedá im všetky hd kanály, potom kto by bral telekom, keby každý mohol mať všetko to isté ako u nich len lacnejšie a aj len kartu?

Komentáre už nie sú povolené.