Reklama

freeSAT plánuje pridať do ponuky od októbra ČT2 HD

Rozširovanie programovej ponuky satelitného operátora freeSAT bude pokračovať aj v októbri. Už teraz oznámil operátor na sociálnej sieti, že do ponuky plánuje pridať ďalší nový program vo vysokom rozlíšení (HD). Konkrétne to má byť ČT2 HD.

Druhý HD program od Českej televízie bude k dispozícii s najväčšou pravdepodobnosťou zákazníkom od balíčka freeSAT medium, ktorý už teraz obsahuje programy v HD kvalite ako Jednotka HD, M1 HD, M2 HD, Duna HD, Duna World HD a ČT1 HD. Štandardná cena balíčka je pri dvojročnej viazanosti 9,75 € mesačne. V prípade, že zákazník má záujem aj o satelitný prijímač, je cena balíčka aj s prijímačom 11,75 € mesačne.
Pokračovanie nižšie:


Spomeňme, že tento mesiac už freeSAT rozšíril ponuku freeSAT medium o tri televízne programy: Šlágr TV (SD/MPEG-4), TV LUX (SD/MPEG-4) a Jednotka HD. Obohatiť HD balíček mal aj športový program Sport1 HD, ten však stále nie je dostupný predplatiteľom. “Pridanie kanálu Sport 1 HD mešká z dôvodov, na ktoré nemá služba freeSAT dosah. V prípade nových informácií budeme informovať,” uviedol operátor.

Oficiálna ponuka HD programov platformy freeSAT

Balíček freeSAT medium
Jednotka HD, M1 HD, M2 HD, Duna HD, Duna World HD, ČT1 HD a ČT2HD (plán)
Balíček freeSAT HD
Slovak Sport.TV 1 HD, Nova Sport HD, Eurosport HD, Eurosport2 HD, Sport1 HD (plán), Sport2 HD, Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, Travel Channel HD, History, National Geographic HD, Nat Geo Wild, Sundance Channel HD a Mooz Dance HD.
HBO MAXPAK
HBO HD

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Osobne som si nevšimol,že by sa tam niečo dialo. Je to síce pekné o čo sa freeSAT snaží, ale potešilo by nejaké tematické kanály v HD ako Disc. Science HD ID Ixtra HD, Disc. Turbo HD atď… To by bol BOOOM. Pridať niečo čo nikto na sat z našich operátorov ešte nemá. freeSAT je otrasne pomalý a mňa svojim prístupom voči zákazníkom veľmi sklamal.

  2. @kostik123
    Nesúhlas, tie kanály by teda ten BOOM určite nezabezpečili. Obyčajný slovenský a český zákazník potrebuje doplniť základné české a slovenské kanály v SD a HD. Ďalšie haraburdy od Discovery potrebujú akurát tí, čo chytajú aj vedlajšiu galaxiu s 5 predplatenými službami naraz a chcú tam chytať čosi, čo v 4 ďalších službách ešte nemajú. Ale takých je minimum, naprosté minimum. A je to u nich spojené aj s neuveriteľnou dávko megalománie. Ja by som freeSATu odporučil zamerať sa obyčajného typického klienta, nie na takýto exotizmus.

  3. …myslím že CT2 HD je taktiež kanál pre pár divákov,jeho priidanie určite nezvýši záujjem o freeSat. Keby freeSat namal stanice ako ANIMAL PLANET HD,DISCOVERY HD SHOWCACE,TRAVEL CHANNEL HD,NG HD,NG WILD HD…už by som zrušil všetky karty čo mám od nich.

  4. ČT2 HD je celkom sledovaný a celkom populárny verejnoprávny kanál v ČR aj SR. Akú majú sledovanosť všetky tie zahraničné oné? 🙂 To sú kanály pre menšinového diváka skôr, pre čiastočný záujem. A tých je vo freeSATe naozaj bohato. Oni musia doplniť tie najžiadanejšie CZ/SK veci predovšetkým.

  5. freesat je zamerany hlavne na rumunsku klientelu kde ma najviac odberatelov, takze tak aj vyzera jeho ponuka, hlavne pre zakaznikov co maju este CRT TV pre tych“ 5 HD“ programov co ponukaju sa neoplati kupovat ich karty, radsej nic ako freesat

  6. ….len tak mimo..na kartách ktoré mám od freeSat sa sleduje Markíza, Dajto,Jednotka,Sport 1,2,Nova Sport,MTV dance,hits,mooz dance,TLC,Discovery,NGC,Animal,Spektrum,Nova…nehovorím že CT2 je zlý program ale jediný zmysluplný program ktorý freeSat za posledne 2 roky pridal je JEDNOTKA HD. Osobne by som od čakal od freeSat viac tematicky zameraných programov,napr.Spektrum HD,Crime and investigation,TRACE URBAN HD….je to predsa satelitná platforma a tá by mala ponúkať hlavne exkluzívny obsah ktorý verejnoprávne televízie neponúkajú,napr.aj erotické HD stanice. Ja doma sledujem káblovku od UPC tá je na tom podstatne lepšie ako freeSat a mám taký pocit že Magio od Telekomu o chvíĺu freeSat predbehne a ak Digi naozaj spustí na jeseň predaj sľubovaných modulov tak Telekom určite posilní voči freeSatu.

  7. @x HD vo freeSATe: ČT1, ČT2 HD, Nova HD, Nova Sport 1 HD, STV1 HD, Sport1 HD, Sport2 HD, Discovery HD, Animal Planet HD, Mooz Dance HD, HBO HD, Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD, Travel Channel HD, Eurosport HD, Eurosport2 HD, History HD, Slovak Sport HD, Sundance HD + maďarské HD.

    Vidíš, ako hlúposť si napísal, X? Koľko ich je teda, tých HD? 5? Kto o tom nič nevie, ten nech radšej ani nekomentuje, lebo sa z toho vykľuje bohapustá hlúposť.

  8. A freeSAT príde od októbra s inovovaným balíčkom s množstvom HD programov za skvelú cenu + druhú kartu úplne zdarma. Bude to pecka, prakticky za bezkonkurenčných podmienok na trhu.

  9. Nieco robit musia. Konkurencia je velka a to este nenastartoval Antik. Clovek uz ani nevie co si ma vybrat.

  10. ryan len tak mimochodom tych 5HD bolo v “ “ treba vediet cita, cize 5 na ktore sa da relativne pozerat a CT1,CT2 Nova a STV to beriem v dnesnej dobe ze by to malo byt samozrejmost.Napr.skylink to ma v zakladnej ponuke okrem Nova teraz.Ked porovnam z konkurenciou freesat je najhorsi co sa tyka aj ceny napr. porovnatelny balicek skylink kombi 15,50 eur a freesat medium 9,75+HDbalicek 5eur 14,75 eur rozdiel 0,75 eur a za tu cenu a neporovnatelne mnozstvo HD programov skylink a freesat. Bohuzial je to tak.Pockam si na oktober len neviem v ktorom roku 🙂

  11. ryan napiasl som ti pekne porovnanie balickov a cien z coho bolo zrejme ze freesat je uplne mimo no zrejme operator to nechcel sem dat tak bohuzial. A tych 5 HD bolo v “ “ treba vediet citat takze 5 na ktore sa da relativne pozerat.
    Vidim ze ked sa nieco porvonava tak sa to v komentaroch nezverejnuje 🙂

  12. @x To všetko myslíš vážne? Svojská ananýza, svojský úlet. Trošku mimo, ale nevadí. 😀 Vyberie si z množstva HD programov 3, že sa podľa neho dajú pozerať iba tie. 😀 Jaj, jaj… 😀

  13. Nabudúce napíšeš, že tam vlastne neni ani 1 HD program, lebo si sa tak rozhodol, že sa nepočíta ani 1. xD Hodnotenie na smiech.

  14. ryan
    Ak máš pravdu tak ťa osobne pozývam do Litomyšle a každý deň tí zaplatím Basu páv. Tomu proste neverím. Keď sa nerozhýbal doteraz tak,že by odrazu pridal neviem koľko HD kanálov?

  15. No v zálohe majú jeden tp na Thor7, ktorý nie je spustený:

    http://www.satelitnatv.sk/2015/06/upc-dth-si-zabezpecila-uz-kapacitu-na-novom-satelite-thor-7/

  16. ryan ……ČT1, ČT2 HD, Nova HD, Nova Sport 1 HD, STV1 HD, Sport1 HD, Sport2 HD, Discovery HD, Animal Planet HD, Mooz Dance HD, HBO HD, Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD, Travel Channel HD, Eurosport HD, Eurosport2 HD, History HD, Slovak Sport HD, Sundance HD + maďarské HD.

    To ako toto je mnozstvo HD programov????????? a keby som ich chcel vsetky tak zaplatim neporovnatelne viac ako u konkurencie a budem mat polovicu toho co ponuka konkurencia nebud smiesny :)))))) a porovnaj si konkurencie

  17. freeSAT má už myslím teraz najlepší ten pomer CENA / VÝKON. A od októbra sa ten pomer ešte výrazne zlepší. Samozrejme, pokiaľ ide o pestrejšiu programovú paletu, nie iba o ten základ. HD sa sprístupní za veľmi výhodných podmienok a ďalšia karta k 2. TV bude naďalej ÚPLNE GRATIS k prvej, 3. a 4. tiež bezkonkurenčne výhodne. Čiže keď si to potom pozriete, zistíte, že nikto iní vám toľko nedá za takú cenu ako freeSAT. To treba skonštatovať. Počet kanálov + všetky HD + na viac televízorov = za tú pripravovanú cenu, to bude pecka. Kto vám to ponúkne? Nikto. Ostatní toho ponúknu výrazne menej, za výrazne viac, iba na jednu telku. Je to evidentné, keď si to človek prejde. A dúfam, že sa ešte budú doplňovať české a slovenské SD/HD. Keď áno, nebude to mať chybu.

  18. @x Ja ti môžem zase povedať, že aspoň polovica z toho, čo si zrátaš u konkurencii, za nič nestojí, lebo to je buď nelokalizovaný či nezaujímavý zahraničný kanál (viz. Outdoor Channel HD, Qyou HD, tie všelijaké Boxy HD) alebo sa na tom HD kanáli vlastne nevysiela skoro nič reálne v HD a je to zo 75% iba upscalované. No, čo ty na to? Rozoberieme si to? Budeš prekvapený, koľko nepotrebných, nezaujímavých a nenatívnych HD ti tam škrtnem. Možno aj viac ako polovicu.

  19. @kostik123
    No jasné, pôjdem tam do Lito… a budeme si popíjať. Ale hádam si nerozumieme. Ja som nehovoril a pridaní nových HD, síce vo výhľade je aj to. Ale neviem, či vlastne vieš, čo chceš. Raz si nespokojný za to, že nepridávajú české a slovenské. Keď sa pridávajú české a slovenské, aj v HD, tak si do toho kopneš a hovoríš, že to už máš na ostatných 4 preplatených službách. Keď tam dajú český Sport1 HD, čo si chcel, čo ešte nikde inde iní nemajú, opäť, kopneš si do toho a napíšeš, že sa nič nedeje. Tak čo pre pána jána chceš vlastne, keď ti nič nevyhovuje?! Zredukuj si tie kanály z 5000 možno na nejakých 1000, a potom možno budeš vedieť lepšie, čo vlastne chceš. Ďalšie haraburdy od Discovery? freeSAT ich má skoro všetky aj v HD – nestačia ešte?!

  20. ryan……….. to co je pre teba nepotrebny nezaujimavy a nelokalizovany kanal u konkurencie tak to je pre mna a mnoho dalsich tych 5 HD v “ “ aby si videl precitat . Ked uz spominas (Outdoor Channel HD, Qyou HD tieto nemusim ani ja a ni ich nesledujem takze som ich ani nepocital) tak naco je mi 5 madarskych bludov v HD a tym padom som ti skrtol tretinu HD programov co ponuka freesat 🙂 Uz aj v DVB T naladim viac HD ako cez freesat a bez poplatkov.
    No mne sa vidi ze bud pracujes pre freesat alebo mas doma este CRT TV :))))) tak ti to nevadi.Lebo uz mi aj volali aj pisali z freesatu aj ked neviem odkial vzali moje cislo a mail a presviedcali ma uplne ako ty, ze neni lic lepsie na trhu .Ked budu mat adekvatnu ponuku za adekvatnu cenu porovnatelnu z konkurenciou tak mozno za 10 rokov otocim lavor na THOR. 🙂

  21. Maďarské HD som ani nevymenoval, len ako dodatok. Že v slovenskom DVB-T si naladíš viac HD programov ako vo freeSATe – akože takáto sprostosť sa ani komentovať nedá. Nechápem, ako môže užívateľ napísať toľko falošných a zavádzajúcich dezinformácií v komentári. Iba účelovo asi. A nakoniec vysvitne, že sa doma naozaj díva len na CRT telke maximálne na Poštu pre teba z DVB-T. V tom prípade je škoda tu napísať toľko nezmyslov pod článok.

    A keď už hovoríme o množstve HD u konkurencii… Skylink: strašne veľa okrajových zbytočností, nelokalizované, neznáme veci, natívneho HD obsahu je iba časť z celku. Telekom a DIGI: pokiaľ ide o populárne tematické HD, ponúknu žalostne málo. DVB-T: jeden HD program, to je nič. freeSAT ide ponúknuť hlavne natívne HD, čo sa naozaj oplatí zaradiť. Humus, čo má HD iba v mene, ten až taký potrebný nie, možno iba tebe na CRT. 😛 Keď si ešte freeSAT zabezpečí veci ako ČT sport HD, Prima HD, Markíza HD, JOJ HD, tak bude aj v HD rovine dosť dobrý. Takže sedíš na príliš vysokom koni. Neopodstatnene. Len aby si z neho nespadol. 😀 Zavítame k tebe a ukážeš nám to tvoje kadejaké Hakibaki HD na 55cm Orave. Tí, čo sedia na tak vysokom koni, zvyknú byť tak zariadení. 😀 Potom si tu vylievajú tú svoju žalosť…

  22. Ja som sa už stretol s týpkom, ktorý sa na webe a fórach bil do pŕs, aký je on náročný, akým veľkým priaznivcom HD vysielania je, a že všetok SD je šmejd a fuj fuj fuj… Nakoniec mal doma chudák iba postarší SD prijímač, ktorý za svet nechcel vymeniť za novší. 😀 A takých je v diskusiách celá kopa. 😀 Realita je samozrejme o úplne inom, než o veľkých rečiach pred počítačom.

  23. ryan madarske sa pozri do svojich komentov, ked ani nevies co pise pleties dve na try ale to sa da ocakavat od adolescenta ktory ani nevie co napise do komentara 🙂 no a co sa tyka DVB T HD keby si si zistil co sa da chytnut pri hraniciach rozpraval by si asi inac.No nemas prehlad lebo svoje CRT pustas asni niekde v romskej osade a to som ich mozno urazil lebo v osadach uz maju aj lavor :). Vobec ani nevies o com pise a ked chces ponukat freesat tak si zisti najprv co sa da aj cez DVB T alebo daj vypoved

  24. Ach, ach… Takto vyzerá do neba volajúca hlúposť, o ktorú človek naozaj nestojí. Samozrejme aj s tými peknými urážkami + so štipkou rasistického zúrenia. Pekný výkon. Taký typický. Ja k nemu len blahoželám. Obohatil si s tým tento portál v neskutočnej miere.

  25. Pekný deň!
    Mal som tú česť, byť predplatiteľom Digi,Magio a momentálne Freesat.
    Ostal som u Freesat a som nadmieru spokojný.Možno aj preto , že som mohol vidieť včerajšie víťazstvo Slovan v hokeji, či víťazstvo Hamiltona v nedeľu v f1, o čom klienti Digi môžu len snívať.
    Už to píšem viackrát : ak Digi príde o Premier lig , príde aj o polovicu klientov

  26. Šport, ale nie je všetko… Ľudia majú rôzne záujmy a podľa toho si vyberajú a potom chvália alebo hania!

  27. @fzj, to je v poriadku. Napíš mi stanice, /okrem Digisportu/, ktoré nenájdeš na Freesat a nájdeš na Digi. A potom to skús opačne …… Som zvedavý na výsledok …

Komentáre už nie sú povolené.