Reklama

Žraločí festival na Nat Geo Wild

Dokumentárny kanál Nat Geo Wild si pripravil pre svojich divákov tento týždeň cyklus dokumentov pod názvom Žraločí festival, ktorý vysiela od nedele 23. augusta do piatku 28. augusta 2015 vždy od 18:00.
Pokračovanie nižšie:


Najobávanejší a najviac nepochopený predátor morí a oceánov sa vám predstaví v úplne novom svetle a stereotypy, ktoré o ňom panujú, vezmú za svoje. Cyklus začne dokumentom Najpodivnejšie živočíchy sveta: žraloky, v ktorom sa vám predstaví jeden z najpodivnejších tvorov sveta, ktorý žil na Zemi dávno pred dinosaurami. V programe Spojené žraloky americké sa zoznámite so širokým radom týchto vodných predátorov z pobrežných vôd USA. Odborníci zo seriálu Keď žraloky útočia budú pátrať po príčinách náraste útokov žralokov na človeka u amerického pobrežia. V dokumente Žraločie ťahanie sa budete môcť zúčastniť počas migrácie sardiniek u divokého afrického pobrežia najzúrivejšej hostiny na svete.

Keď žraloci útočia
Od utorka 25. do štvrtku 27.8., vždy o 18:00
Teror na Havaji – Od roku 2012 do 2013 došlo na obľúbenom turistickom mieste Maui na Havaji k trojnásobne vyššiemu počtu žraločích útokov. Čo bolo ich príčinou?
Na plytčine – V pokojných vodách Severnej Karolíny a Virginie číha nebezpečenstvo. Existuje nejaká súvislosť medzi dvoma vlnami útokov v rozmedzí desiatich rokov?
Zabijaci z Mexického zálivu – Mexický záliv navštevuje cez 49 druhov žralokov, ktorí človeka bežne ignorujú. To však náhle prestalo platiť a frekvencia útokov sa zoštvornásobila.

Žraločie ťahanie
Piatok 28.8. o 18:00
Žraloky sú zvyknuté sa pohybovať samostatne po väčšinu svojho života. To ale neplatí vo chvíli, keď úzkym kanálom u divokého pobrežia Afriky migrujú sardinky. V tú chvíľu je možné pozorovať húfy žralokov, ktorí sem plávajú za svojou potravou.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. @Admin: toto by ste tu nemali dávať, lebo Telekom to môže považovať za provokáciu a urážku, ako dôkaz toho ako sú neschopní!!
    Roky totižto nevedia zaradiť Nat Geo Wild HD napriek inému podradnému obsahu, ktorí si cenia a zaradili expresne!! (napr. XMO), ale možno vašej redakcii by vedeli zodpovedať prečo takto narábajú so zákazníkmi..

    PS: Nat Geo Wild SD bol nechutne preradený do najdrahšieho balíka XL!!

Komentáre už nie sú povolené.