Reklama

Dreambox plánuje uviesť na trh nový duálny plug & play tuner DVB-S2

Výrobca populárnych satelitných prijímačov Dreambox, ktoré pracujú pod systémom linux, pripravuje v krátkej dobe uviesť na trh nové duálne tunery DVB-S2 typu plug & play.

Termín spustenia predaja nie je aktuálne známy, rovnako ako jeho cena. Výrobca však už vydal potrebné ovládače pre nový DVB-S2 twin tuner, ktoré sú už dostupné k stiahnutiu.
Pokračovanie nižšie:


Ovládače s podporou nového duálneho tunera boli vydané pre najnovšie prijímače Dreambox DM7080 a Dreambox DM820, ako aj pre staršie typy DM7020HD v2, DM7020HD, DM800se a DM800se v2. Predpokladáme preto, že práve v týchto prijímačoch bude nový tuner aj fungovať. Jeho výrobcom bude spoločnosť Silicon Labs.

Vďaka novému twin tuneru DVB-S2 budú môcť majitelia vybraných prijímačov Dreambox využívať plnohodnotne dva tunery a to aj v prípade, že má ich prijímač iba jeden voľný slot pre vymeniteľný plug & play tuner. Z doterajšieho jednotunerového boxu si tak budú môcť jednoducho spraviť dvojtunerový.

Spomeňme, že s dvomi tunermi je možné nahrávať niekoľko programov súčasne a úplne iný program sledovať či plnohodnotne využívať funkciu obraz v obraze.

Mohlo by vás ešte zaujímať