Reklama

freeSAT ukončil distribúciu satelitných SD prijímačov

Spoločnosť UPC DTH, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu freeSAT, postupne ukončuje distribúciu satelitných SD prijímačov, ktoré dodávala novým zákazníkom. Podľa informácií, ktoré má náš portál SatelitnáTV.sk k dispozícii, platforma už nedistribuuje prijímače Philips S8 a najnovšie ani Philips M5. Náhradou je Humax UD-FOX/HD, ktorý sa nachádza už v ponuke operátora niekoľko rokov, no oproti starším Philipsom umožňuje aj príjem programov vo vysokom rozlíšení (HD). Samozrejmosťou je plná kompatibilita s kartami freeSAT Irdeto ICE.
Pokračovanie nižšie:


S ukončením distribúcie satelitných SD prijímačov ponúka tak freeSAT novým zákazníkom už len HD boxy Philips DSR8111, Philips HD-DVR, Humax UD-FOX/HD či prípadne dekódovací modul freeSAT CI+, ktorý môžu využiť záujemcovia napr. ak vlastnia televízor so zabudovaným satelitným tunerom.

Stále možnosť výberu
Zákazníci freeSATu a to nielen súčasní, ale aj noví, si môžu stále vybrať či chcú používať dodávaný prijímač s mesačným nájmom, alebo si zakúpia box podľa vlastného výberu u predajcu a viacej za zariadenie už neplatia.

Platforma dodáva zákazníkom dekódovacie karty freeSAT ICE, ktoré fungujú bez problémov ako v dekóderoch Cryptoworks, tak aj Irdeto.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Všetky prijímače asi nakúpil telekom, keďže analóg a hlavne SDčka sú u nich posvätné a ich hlavný cieľ do budúcnosti…
    Možno plánujú opätovne zaviesť MONO audio 🙂 veď načo je ľudom HD, 4K, DTS HD alebo Dolby Atmos, keď je „teraz“ moderné pozerať SDčko po ktorom musíte navštíviť očného lekára..

  2. Ak s niecim nie som spokojny tak prejdem inam a neriesim.

  3. @ Noro – zober si novú zmluvu a starú vypovedaj – tak jednoduché …

Komentáre už nie sú povolené.